2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شخصیت نمیده ولی گوشی خوبیه من اولش که شوهرم خریده بود هی غر میزدم الان خیلی راضیم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ایفون ب ادم شخصیت میده؟ ریدم تو شخصیتی ک ایفون میخواد بده

اعصابم از دست همکارم خورده بعد اینکه من پارسال ۲۰ تونن نقد دادم گوشی شیامی پشیمونم باید ایفون ۱۳ قسطی میخریدم برای همه‌پز ایفونمو میدادم 

چه گوشی خریدی ؟من اگه پولش داشته باشم قطعا سامسونگ s24 اولترا میگیریم خیلی دوست دارم

پارسال شیامی ۱۳t خریدم نقدی الان مثل سگ پشیمونم چرا اپل ۱۳ نخریدم تا من جز لاکچری ها باشم من که پولشو داشتم 

اعصابم از دست همکارم خورده بعد اینکه من پارسال ۲۰ تونن نقد دادم گوشی شیامی پشیمونم باید ایفون ۱۳ قسط ...

شیائومی ک واقعا ۲۰ نمی ارزه ولی ایفون هم هیییچ پزی نداره من خودم ۱۳ دارم ولی هیچکس نمیدونه چون اصلا برام با نوکیا ساده فرق نداره

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان وطن...روحشان شاد و راهشان پر نور

پارسال شیامی ۱۳t خریدم نقدی الان مثل سگ پشیمونم چرا اپل ۱۳ نخریدم تا من جز لاکچری ها باشم من که پولش ...

ایفون 13 وقتی 13t هواوی 17 18 تومن بود 43 تومن ایفون بود ..یعنی 2 برابر

خب چرا خودتو زیر قسط ببری ...

من ایفون 15 دارمولی ریدن تو شخصیتی که گوشی بخواد به من بده من همه جا با گوشی هواویم میرم

ایفون ۱۵ امروز باهمکارم بحثم شد داشت به همکار دیگم میگفت ایفون ۱۳ بخر منم کفتم ایفون ۱۳ سع سال از تولیدش گذشته فقط نا دوسال دیگع ابدیت  میشه نمیدونی چکار کرد رید تو  اعصابم الان تو ۱۵ داری ریجستر نمیشه راضی هستی