2777
2789
عنوان

چجوری هم برم مدرسه هم برم سرکار

209 بازدید | 7 پست

خیلییی سره این قضیه ذهنم درگیره از اولای شهریور نرفتم چون اولین جایی که واسه کار رفته بودم کلا بعد یه مدت کلا همه چیزشون کنسل شد و ... یعد یجای جدید رفتم با مدیرشم یکم بحثم شد گفت دیگه نیا بعد افسردگیم داشتم دیگه کلا نرفتم سرکار حالا الان مدرسه شروع شده قشنگ داره حس میکنم وقت نمیشه هم درس بخونم هم کارای مدرسه رو انجام بدم هم با انرژی برم کار کنم

از یه طرف میگم وایسم کار نکنم تا مدرسه ام کامللل تموم شه بجاش چیزای جدیدتر یاد بگیرم استعدادامو بیشتر کنم شاید علاقم تو یچیز دیگه در اومد 

از یه طرفم میگم زودتر کار کنم زودتر مستقل میشم

ببین بستگی ب ساعت کارت داره من راحتم چون ساعتش خیلی تداخل نداره کجا کار میکردی؟

تو مزون و اینا

اکثرا دیگه از ۹ صبحن تا ته تهش ۸ شب چون مدرسه میرم میتونم بگم از ۲ ۳ بیام ولی دیگه باید تا ۸ شبو بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مزون و اینااکثرا دیگه از ۹ صبحن تا ته تهش ۸ شب چون مدرسه میرم میتونم بگم از ۲ ۳ بیام ولی دیگه بای ...

خب اونجا خیلی اذیت میکنن سر تایم

یا فروشنده شو یا حسابدار یا منشی البته به ساعت کاریشونم توجه کن حقوقشم بهتره

Born to suffer forever 

تو مزون و اینااکثرا دیگه از ۹ صبحن تا ته تهش ۸ شب چون مدرسه میرم میتونم بگم از ۲ ۳ بیام ولی دیگه بای ...

خب اونجا خیلی اذیت میکنن سر تایم

یا فروشنده شو یا حسابدار یا منشی البته به ساعت کاریشونم توجه کن حقوقشم بهتره

Born to suffer forever 

خب اونجا خیلی اذیت میکنن سر تایمیا فروشنده شو یا حسابدار یا منشی البته به ساعت کاریشونم توجه کن حقوق ...

فروشندگی فکر کنم خوب باشه برم بگردم ببینم جای هست چون حسابدار و منشی حس میکنم سابقه کاری میخواد به یه بچه ۱۶ ساله کار نمیدن

فروشندگی فکر کنم خوب باشه برم بگردم ببینم جای هست چون حسابدار و منشی حس میکنم سابقه کاری میخواد به ی ...

آره تو دیوار آگهی های استخدام رو نگاه کن

نه منشی نمیخواد حسابدار هم اگه دانش آموز حسابداری باشی شاید قبول کنن

Born to suffer forever