2777
2789
عنوان

درد دل مثلاا

63 بازدید | 17 پست

سلام(: من سال آخرم بعد ی اکیپ تو کلاسم هستن همش هیت میدن مسخره میکنن چرت و پرت میکن... خیلی حالمو میگیرن یکی میگ بی اهمیت باش یکی میگ جواب بده نمیدونم چ کنم خسته شدم.. شما پیشنهادی دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگن مگه؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اونطوری باز ادامه میده(:

ببین اگه میتونی یه بار برای همیشه یه جوری جوابشو بده که دهنش دیگه بسته بشه!!!

وگرنه هم بی اعتنا باش

به قول امام علی ع ...جواب فرد نادان سکوت است🙃🌱

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
چی میگن مگه؟

مثلا میگه دیروز دیدمت لباس اینجوری پوشیده بودی خط لب زده بودی بعد دیروز ن بیرون رفتم ن همچین لباسی دارم💔🤦🏻‍♀️بعد اومده میگ کیفت مث منه عوضش کن یا مثلا دوستاش ساعت دارن یا ساعت جلو چششه مدام از من میپرسه یا که دبیر جدید اومده میگه خانوم دوتا شلوغ بی ادب هس تو این کلاس

مثلا میگه دیروز دیدمت لباس اینجوری پوشیده بودی خط لب زده بودی بعد دیروز ن بیرون رفتم ن همچین لباسی د ...

بعد موقع حضور غیاب میگ این دومیشه دگ دبیره رید بهش چمیدونمم میگ سفید شده پوستت یا بش گفتم میخارتت میگ بچه ها دیدین چی گف فردا به شماهم میگ نمیدونم اینجور چیزایی

مثلا میگه دیروز دیدمت لباس اینجوری پوشیده بودی خط لب زده بودی بعد دیروز ن بیرون رفتم ن همچین لباسی د ...

دو مورد آخرو خیلی به خودت نگیر ولی برا اولی سعی کن حاضر جواب باشی یکی دوبار که جواب بدی دیگه کلا ولت میکنن

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بعد موقع حضور غیاب میگ این دومیشه دگ دبیره رید بهش چمیدونمم میگ سفید شده پوستت یا بش گفتم میخارتت می ...

والا این حرفایی که زدن باعث شد من به این فکر بیوفتم که آیا عقب مونده نیستن 🤣🤣به عنوان دانش آموز ۱۸ ساله این چیزا نشون دهنده بچه موندن عقله ...

اگه زبون دراز بودم مشکلی نبود متاسفانه نیستم

آخی 😂 خب فی البداهه یه چیز بگو ...مثلا اگر گفتن آره دیدمت بیرون با این مشخصات بگو احتمالا تو شیشه مغازه خودتو دیدی مگرنه من خیلی خوشتیپ تر از چیزیم که تعریف کردی 🤣 

شک نکن هستن😂طرف کصخلم باشه این حرفارو نمی زنه

والا 😐 این چیزا رو تو دبستانم بگی مسخرت میکنن وای به حال دبیرستان