2777
2789
عنوان

من چرا هیچ حسی به بچه ها ندارم😐💔

337 بازدید | 22 پست

این همه عالم و آدمو می‌بینم که  به عشق بچه‌دار شدن ازدواج می‌کنن و بچه می‌بینن دلشون ضعف میره براشون 

اما من بچه‌ها رو می‌بینم هیچ حسی بهشون ندارم! مثلاً نامزدم میاد ویدیو عکس بچه برای من می‌فرسته کلی ذوق می‌کنه من هیچ ریکشنی ندارم و کاملا خنثی هستم😐💔 کسی هست مثل من باشه؟ 

بچه‌ها رو دوست دارما ولی اینطوری نیستم بگم عاشقشون باشما اینجور چیزا نه 

حتی دوست دارم بچه هم نیارم اما نمی‌شه نامزدم دوست داره 😃😪

به نظرتون ممکنه حسم عوض بشه؟ خودم دوست ندارم اینجوری باشم 

اونایی که می‌خوان توهین کنن یا بی‌احترامی کنن برن بیرون لطفا 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

طبیعیه حست کاملا و خودت مامان جان بشی درست میشه حتما

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هف ماهه حامله بودم بچه جاریمو بغل میکردم خوشم میومد کوچیک بود ولی دوسش نداشتم همش میترسیدم ب مال خودمم نداشته باشم اما دست خودت نیس عاشق مال خودت میشی چون جز تو کسیو ندارع فقط با تو اروم میشه

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

همونطور که بعضی خانمها هیچگونه میل جنسی ندارن بعضی خانمها هم علاقه به فزند ندارن . امثال شما رو دیدم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم دقیقا مث خودت ن تنها دوست ندارم بلکه تنفر دارم از بچه

من اینطوری نیستم بگم متنفرم ولی خب یه بچه می‌بینم داره گریه می‌کنه  نظرم گریه‌اش غیر منطقیه و نمی‌تونم درکش کنم 

به خصوص اگه بچه زیر دو سال باشه عصبی میشم ..... 

یا مثلاً حوصله سر و کله زدن با بچه و ندارم 

بچه ها ام ازم زیاد خوششون نمیاد

اینجوری توعم ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ن شوخی کردم از بچه داری بدم میاد نه خود بچه هاااااین جوجه رو ببین همش میاد پاهامو بوس میکنه ولی اصلا ...

اخ چشماشششش ماشاالله

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

من اینطوری نیستم بگم متنفرم ولی خب یه بچه می‌بینم داره گریه می‌کنه نظرم گریه‌اش غیر منطقیه و نمی‌تو ...

دقیقا مثل خودتم نهایتا ۵ دقیقه بتونم تحمل کنم واقعا اعصابم نمیکشه گریه هاشونو تحمل کنم

منم مث شما بودم

حتی الانم دوتا بچه دارم، بقیه بچه ها رو دوست ندارم. فقط عاشق بچه های خودمم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

عجب چشایی داره 🥺🥺🥺 چقدر خوشگل:)

فکر می کنم اشکال نداره

ولی افراد مثل شما نباید مربی مهد  و معلم و مخصوصاً فعلا مادر بشن 

شاید بعدها که ازدواج کنی بعد چند سال بهتر بشه حست 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️