2777
2789
عنوان

زیباترین شعری که خوندید چی بوده

85 بازدید | 10 پست

بهترین شاعری که می‌شناسید کی بوده؟ و زیبا ترین شعرش چی بوده؟

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیباترین ک نیس

ولی اون لحظه ک خوندمش به دلم نشست و حفظش کردم

گفتمش دل میخری 

پرسید چند؟

گفتمش دل مال تو تنها بخند

خنده کرد و دل ز دستانم ربود 

تا به خود باز آمدم او رفته بود 

دل ز دستش روی خاک افتاده بود

جای پایش روی دل جا مانده 

عمو علی می گفت:هیچکس از سیل خوش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صَدِتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه😉

عمو علی خیلی حق گفته واقعا

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

دل و جانم ب تو مشغول و نظر در چپ و راست تا ندانند حریفان ک تو منظور منی..

من و عشق و دل دیوانه بساطی داریم 

عقل هی فلسفه میبافد و ما میخندیم

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

دل و جانم ب تو مشغول و نظر در چپ و راست تا ندانند حریفان ک تو منظور منی..من و عشق و دل دیوانه بساطی ...

تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)    

چنه سخته خیالش د سرت با                                           ره دیر درازی د ورت با                                                    چنه خوعه ک چی لیوه بگردی                                         تو ورگردی و او پشت سرت با 

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...