2777
2789
عنوان

شوهر تنبل من

237 بازدید | 6 پست

هفت ماهه باردارم ، امروز خونه ی پدرم بودم ماشینمون هم خونه ی پدرم بود همسرم امروز با اتوبوس رفت سرکار ، وقتی برگشتنا اومد دنبالم گفتم بریم مرکز خرید مواد غذایی بخریم گفت نه من الان نمیتونم باشه ی روز دیگه ، بعد سر راه میخواست بره نون سنگک بخره گفتم باید برم کنجد بخرم بعد برم نونوایی اونم گفت من نمیرم بخرم منم گفتم نمیخواد بخری و اومدیم خونه ، در صورتیکه سه تا نونوایی نزدیک خونمون هست زورش میاد پیاده بره ، بعدم اومد خونه خوابید منم رفتم بیرون کنجد خریدم نون هم خریدم بعد اومدم خونه دیدم هنوز خوابه شام هم درست کردم خودم خوردم اونم بیدار نکردم ، کلا تو کارهاش همینطوره ،همه ی کارها رو خودم باید انجام بده ،فقط ی میوه رو اون میخره و برنج و گوشت هم از اداره میگیره ، حتی تو خونه ی کمک نمیکنه مثلا ظرفی بشوره جارویی بکشه ، الان چندماهه قراره شلنگ تصفیه اب یخچال رو درست کنه هنوز نرفته بخره درست کنه ولی اگر پدر و مادرش ی کاری رو بهش بگن زود انجام میده ،منم وقتی میبینم انجام نمیده مجبورم خودم انجام بدم واقعا خسته شدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ای کاش پدر و مادرا همسرداری رو هم به پسراشون یاد میدادن فقط یاد دادن هر چی پدر و مادر میگن باید بگن ...

افرین دقیقا ، منم چندبار بهش گفتم فردای قیامت باید پدر و مادرت جواب کارهای تو رو بدن که اینطوری تربیتت کردن

افرین دقیقا ، منم چندبار بهش گفتم فردای قیامت باید پدر و مادرت جواب کارهای تو رو بدن که اینطوری تربی ...

واقعا هم

آخه منی که یه مادرم و یه زن چرا باید طوری تربیت کنم که بشم اولویت اول بعد هر روز پسرم با زنش دعوا داشته باشن

خوب زندگی پسرم رو کوفتش می کنم

واقعا هم آخه منی که یه مادرم و یه زن چرا باید طوری تربیت کنم که بشم اولویت اول بعد هر روز پسرم با زن ...

مثلا یکی از بدی هاش همینه که تنبل و بی مسیولینه ، و هر غذایی رو نمیخوره ، خب اینا تقصیر کیه پدر و مادر وقتی موقعی که خونه ی پدرش بوده میگفتی من فلان غذا رو نمیخورم میگفتن برو ساندویچ بگیر بخور خب نتیجه اش میشه اینکه تو زندگی مشترک به مشکل میخوره