2777
2789
عنوان

رفتار عجیب همسرم و مادرش

1826 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها مدت دوماهیه که همسرم و مادرش رفتار های عجیب از خودشون نشون میدن مادرشون با ما زندگی میکنه

دوستم میگه میخوان تو عاصی بشی بری درخواست طلاق بدی تا مهریه پرداخت نکنن 

نمیدونمم چیکار کنم الان بهتون میگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشسته ام ب در نگاه میکنم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

مثلا وقتی خانوادم میان دیدنم بی احترامی میکنن و شوهرم میره توی اتاق مادرشوهرمم میره توی کوچه میشنه ت ...

بهتر میخوان تو راحت باشی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

همه کارهای خونه با منه یه بچه کوچیکم دارم دارمم درس میخونم تازه 

بعد مثلا ظرف شستم اومدم نشستم چایی بخورم پیش بقیه شوهرم میگه  اوووه از صب میخوری و میخوایی ظرفا را هم که مامانم شست و اون موقع قیافه من دیدنیه اولش گفتم اشتباه میکنی من شستم اما الان که دوماهه دارع تکرار میشه هیچی نمیگم و میگم اره دسشون درد نکنه من ابنجا فقط میخورم و میخوابم 

مثلا وقتی خانوادم میان دیدنم بی احترامی میکنن و شوهرم میره توی اتاق مادرشوهرمم میره توی کوچه میشنه ت ...

دیگه؟

توم محل خانوادش نده 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

چرا مادر همسرت با شماست؟ شاید مشکل اصلی از سمت ایشونه؟ 

قبل ازینکه با شما زندگی کنه همسرت چطور بود؟ 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
همه کارهای خونه با منه یه بچه کوچیکم دارم دارمم درس میخونم تازه بعد مثلا ظرف شستم اومدم نشستم چایی ب ...

الهیییی🥺چشونه اخه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

شوهرم قبلا عاشق دختر خاله من بود در حد مرگ الانم دوسش داره اون دختره ام عاشق کرم ریختن برای مرد متاهله و با این کاراش خیلی زندگی از هم پاشونده الانم متاهل شده 

توی یه مهمونی که بودیم اون دخترم بود و مادرشوهرم گفت علی هنووووزم رویا را خیلی دوست داره و دختر خالم یه لبخند زد وبه من نگاه کرد واقعا حالم در حد مرگ بود رفتم دسشوییی و یه دل سیر گریه کردم 

چرا مادر همسرت با شماست؟ شاید مشکل اصلی از سمت ایشونه؟ قبل ازینکه با شما زندگی کنه همسرت چطور بود؟

پدر همسرم فوت شده و از اول با پسرش بوده ده سال درواقع من اومدم توی زندگیشون