2777
2789
عنوان

با دیدن این عکس دلم میخواد بمیرم📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 48 پست
قربونتچه فایدهدلم خوووونهبابام سالم رفتبا پای خودش رفت بیمارستان دیگه برنگشتکشتنش

خدا به دلت و روح پدرت آرامش بده 😔

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

الهی عزیزم 😢 خدا رحمت کنه پدرتونو... به شما هم صبر بده 💔😔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا پدرتو ببامرزه و بهت صبر بده عزیزم نزن این حرفو خانوادت بهت نیاز دارن

حالم خیلی خرابه

دلم براش تنگ شده

دنیا دیگه برام ارزشی نداره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خدا رحمتشون کنه جاشون تو بهشت چه رژیمی دادن بهشون چرا خودشون ادامه دادن و قطعش نکردن

پدرم کلیه اش در حال از کار افتادن بود 

دفع کراتین

آزمایش کراتین ۲/۴

از دیالیز خیلی می‌ترسید

رفت یه متخصص کلیه که من خاک بر سر از توی اینترنت دیدم کامنت مثبت زیاد داره

گفت مصرف هرگونه پروتئین حیوانی و گیاهی ممنوع

لبنیات ممنوع گوشت و مرغ و ماهی ممنوع تخم مرغ ممنوع حبوبات ممنوع قارچ ممنوع حتی میوه فقط گفت سیب و خیار روزی یکی

گوجه و سیب زمینی  ابدا نخوره

اینو نخوره اونو نخوره

پدرم خیلی خوش غدا بود

این براش مثل شکنجه بود

اما چون از دیالیز می‌ترسید سفت و سخت رعایت کرد

ما دیدیم همش وزن کم میکنه گفتیم خب طبیعیه

چون رژیمش خیلی سنگین بود با یه سرماخوردگی ساده یهو تبدیل شد به عفونت ریه و بدن انقدرررررر ضعیف بود که قادر به مقاومت نبود

از طرف دیگه یهو بخاطر مصرف آنتی بیوتیک های قوی پوست بدنش مثل بیماران پروانه ای شروع کرد به خشک شدن و ریختن

بمییییییییییییرم

بمیییییییییییرم براش

داغش داره منو میکشه خداااااااااااااااااا

بابای گلم رفت

خدااااااااااااا

من تنهاااااااااام

خدااااااااا

پدرم کلیه اش در حال از کار افتادن بود دفع کراتینآزمایش کراتین ۲/۴از دیالیز خیلی می‌ترسیدرفت یه متخصص ...

بنده ی خدا 

خدا بهتون صبر بده 

ولی یه چیزی بگم بهتون  

قسمت پدرتون این بوده شما اون دکتر رو هم‌پیدا نمیکردید تو اون روزی که براشون نوشته شده بود فوت میکردن 

چیزی که خدا برامون مقدر کرده باشه اتفاق میفته  برای ارامش روحشون فاتحه بخونید و خیرات کنید 

اموات اگاهن شما هر چقدر بی تابی کنید روح پدرتون نا اروم‌تره میدونم داغ عزیز خیلی سخته ولی چاره ای جز قبول نداریم 

خدا رحمتشون کنه 

بنده ی خدا خدا بهتون صبر بده ولی یه چیزی بگم بهتون قسمت پدرتون این بوده شما اون دکتر رو هم‌پیدا نمی ...

گآهی بهترم

گاهی فکر میکنم اگه من اون لعنتی رو پیدا نمیکردم شاید پدرم زنده بود حتی دیالیزی بود اما زنده بود

بعد با خودم میگم بابام یه مرد مغرور و خوش تیپ و با کلاس 

بخدا حتی روزای مریضیش اجازه نمی‌داد توی کوچه دستش رو بگیریم میگفت همسایه ها میبینن

اون آدم طاقت هفته ای دو بار دیالیز رو نداشت

آنقدر قرص بهش داده بودن از ۲۴ ساعت فقط ۵ ساعت بیدار بود

همش روی تخت و در حال خواب

پدرم اون زندگی رو دوست نداشت

گآهی بهترمگاهی فکر میکنم اگه من اون لعنتی رو پیدا نمیکردم شاید پدرم زنده بود حتی دیالیزی بود اما زند ...

دختر عموی من فقط ۱۷ سالش بود که ناراحتی کلیه اونا از ما گرفت  با بدبختی دیالیز میشد 

پیوند کلیه شد و در نهایت بدنش کلیه رو قبول نکرد و فوت کرد 

بخدا که درست میگید گاهی مردن برای خیلی از ما ادم ها راحت تره تا زندگی چون دردی که میکشیم بدتر از مرگه 

ولی قبول مرگ عزیز برامون سخته  

همیشه همسرم بهم‌میگفت اگر روزی برسه که خدایی نکرده بخوام‌خبر نبودن پدرت رو بهت بدم میدونم قطعا تو رو زودتر باید خاک کنیم اما زندگی بهم‌یاد داد مرگ هم‌جزیی از زندگیه

به هر حال یه روز عزیزانمون رو از دست میدیم نبودنشون بهتره تا بودنشون تو سختی و عذاب و درد  میدونم هر چی بگیم چیزی از غم شما کم نمیکنه ولی به این فکر کنید که اگه چندین سال تو اون حالت اذیت میشدن چی میشد