2777
2789
عنوان

پدری که هیچوقت نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
مادرت بیخود میگهبگو پدر بزرگت یا دایی ات بیاد اونم اگر آدم حسابی هستنوگرنه هیچ نیازی نیست یه آدم مرد ...

داییام حاضر نیستن بیان ازشون خواستم قبول نمیکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یه ازدواج کردی، یه بچه هم داری، تحصیل کرده ای، شاغلی،  نزدیک سی سالته!  هنوز نمی تونی برای زندگی خودت قاطع حرف بزنی و تصمیم بگیری؟ 

کاش اول اشکالات اساسی  خودتو برطرف کنی بعد به فکر ازدواج باشی

و خدا برای من کافیست.....

بچه ها بنظرتون میشه کسیو بیارم بهش پول بدم که بگه عموی منه و با خواستگارا بشینه صحبت کنه درمورد مهریه و اینا 

بنظرتون بعدا برام بد نمیشه؟البته مجبورم مخفی کنم که پدرم نفهمه 

بچه ها بنظرتون میشه کسیو بیارم بهش پول بدم که بگه عموی منه و با خواستگارا بشینه صحبت کنه درمورد مهری ...

نه نکن دیونه ای مگه؟؟بگو من کسیو جز مادرم و دخترم ندارم خودتم بچه نیستی بشینین راجب همه چی صحبت کنین.

مطمنی ۳۰سالته؟؟چرا عین بچه برخورد میکنی؟؟

شما یه ازدواج کردی، یه بچه هم داری، تحصیل کرده ای، شاغلی، نزدیک سی سالته! هنوز نمی تونی برای زندگی ...

من میتونم ولی مادرم دق میکنه اینجا شهر کوچیکه همه همو میشناسن مامانم از آبروریزی پدرم میترسه 

نه نکن دیونه ای مگه؟؟بگو من کسیو جز مادرم و دخترم ندارم خودتم بچه نیستی بشینین راجب همه چی صحبت کنین ...

خب اگه اینجوری بگم خواستگارم مشکلی نداره ولی خانواده ش قبول نمیکنن بدون رضایت پدرم ازدواج کنم

خب اگه اینجوری بگم خواستگارم مشکلی نداره ولی خانواده ش قبول نمیکنن بدون رضایت پدرم ازدواج کنم

تو سی سالتع بچه نیستی نیاز به رضایت داشته باشی این تو روشونم شده بگو.

به اون چه ربطی داره اصلا!!!تو میدونی و نامزدت.

من میتونم ولی مادرم دق میکنه اینجا شهر کوچیکه همه همو میشناسن مامانم از آبروریزی پدرم میترسه

خواست ابرو ریزی کنه قشنگ زنگ میزنین به پلیس بیاد ببرتش دیگه گ وه اضافه نخوره

بچه ها بنظرتون میشه کسیو بیارم بهش پول بدم که بگه عموی منه و با خواستگارا بشینه صحبت کنه درمورد مهری ...

برات بد میشه بعدها . 

چرا به کسی پول بدی ؟ 

یه بزرگتر باشه کافیه حتی اگه طرف خانم باشه حله . حتما که نباید مرد باشه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲