2777
2789
عنوان

مشکل پریودی

312 بازدید | 20 پست

سلام به همه 

من یه مشکلی داشتم خواستم از شما خانومای عزیز کمک بگیرم چون تنها زندگی میکنم کسیو ندارم ازش کمک بگیرم من 17 سالمه سه سال پیش اولین بار پریود شدم اما هنوز چرخه قاعدگیم منظم نشده یعنی هر سه ماه یکبار پریود میشم پارسال که به پزشک مراجعه کردم گفتش که طبیعیه بخاطر استرس اینا ولی میترسم خودم 

کل بهار امسال یکبار تو فروردین و تو طول تابستون هم یکبار تو تیر پریود شدم اما خب هیچکس دیگه ای اینطور نیست .

نکنه مشکل خاصی داشته باشم میشه اگه چیزی میدونید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😱ممنوعات بسيار مهم برای دختران و بانوان در ایام پریود. 

🌸خانم هایی که در شخصی بنده، برای درمان کیست سینه و همچنین انواع مشکلات رحمی و بارداری، اختلالات پریودی، مراجعه داشتند..❌ توجه کنید❌.. موارد زیر👇🏻 باید رعایت شود. 

✔️ممنوعات سه روز اول قاعدگی بانوان.🚫

1⃣مصرف هرنوع گوشت❗️ ممنوع(باعث ضخامت دیواره رحم ،ایجاد انواع کیست ها و قارچ ها می‌گردد)

2⃣حمام رفتن❗️ ممنوع (باعث ایجاد تنبلی تخمدان و انواع عفونت می‌گردد)

3⃣مصرف انواع لبنیات و خوراکی های طبع سرد ❗️ممنوع (باعث اختلالات پریودی و بالا رفتن هورمون مردانه و کاهش شدید هورمون های زنانه می‌شود)

🆗همچنین مصرف سبزیجات اسفناج، شاهی و خوراکی های شکلات، کاکائو، قارچ، جگر، پسته، انواع میوه ها به خصوص سیب، خیار و موز، تمام مرکبات - پرتقال، نارنگی، لیمو، لیمو شیرین -/عرق کاسنی، میگو، گردو، قهوه، نسکافه، چای سیاه ❌❌❌ ممنوع.( باعث بالا رفتن شدید هورمون مردانه و دردهای وحشتناک قاعدگی های بعدی می‌گردد)

ℹ️بلند کردن اشیای سنگین، ممنوع(باعث ایجاد مشکلات در لگن و شل شدن عضلات رحم و فشار به اسفنکترهای رحمی می‌گردد.)

.محمد امین احسانیان. 

🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻

https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7

🩺 @siyahdune

ای وای پس چیکار کنم اخه

تو دوران پریود میتونی ایستاده بری زیر دوش 

من خودم خیلی تو این ۷ روز حالم بده به حدی که میرم دکتر سرم و امپول میزنم یکم سرحال شم

اتفاقا جگر و گوشت خیلی تو این دوران خوبه مخصوصا اگه کباب بشه  ایشون گفتن میوه ها خوب نیستن اتفاقا پرتغال و اب پرتغال خیلی خوبه سبزیجات که خیلی خوبه اینا حرف من نیست من در اوردی هم نیست 

تو دوران پریود میتونی ایستاده بری زیر دوش من خودم خیلی تو این ۷ روز حالم بده به حدی که میرم دکتر سرم ...

ایستاده دوش گرفتن خوردن گوشت و میوه در پریودی باعث تنبلی تخمدان میشه قدیمی‌تر ها این نکات رو رعایت میکردن که سالم بودن نه اینکه اکثرا از درد پریودی مجبور به استفاده دارو و سرم بشن