2777
2789
عنوان

از خودم بد میاد

71 بازدید | 14 پست

حالم از خودم بهم میخوره.چقدر ادم بی ارزشی ام هیچکس بهم توجه نداره.از خودم متنفرم به هیچ دردی نمیخورم حالم بده افسردم اعصبانی ام از دنیا از خدا از همه چی😭😭خودمو کتک میزنم گاهی انقد خودمو با سیلی میزنم صورتم زخم میشه حالم از خودم بهم میخوره کاش خدا جونمو بگیره😭😭اخه چرا انقد بدبختم

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

دیدگاه دیگران راجب ما بازتاب وجودمونه 

اگه خودت رو بی ارزش میدونی قطعا دیگران هم این حس رو بهت دارن 

رمز موفقیت اعتماد بنفسه دوست عزیز 

قدر خودتو بدون 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

باید بدونی اگه بدبختی تقصیر بدنت نیست تقصیر جسم و روحت نیست، تو فقط راه زندگی رو درست نرفتی و این بستگی داره کیا سمت اون راه هولت دادن یا قرارت دادن. به جای سرزنش خودت برو سمت یه مسیر سبز . اگه فکر میکنی تنهایی سخته برو مشاور. 

یکی سر پا موند و رسید:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بدونی اگه بدبختی تقصیر بدنت نیست تقصیر جسم و روحت نیست، تو فقط راه زندگی رو درست نرفتی و این بس ...

اخه وقتی دستم به جایی بند نیست هیچ اختیاری تو زندگیم ندارم چطور برم دنبال ارزوهام چجوری خودمو نجات بدم

اخه وقتی دستم به جایی بند نیست هیچ اختیاری تو زندگیم ندارم چطور برم دنبال ارزوهام چجوری خودمو نجات ب ...

تحصیلات داری؟ خانواده‌ت چجوری ان و با کار کردنت مشکل دارن؟ 

یکی سر پا موند و رسید:)

منم همینطور

ولی پاشو بجای این حرفا برا زندگیت تلاش کن

ادمای سمیو حذف کن

ترک گناه کن

وسایل یا لباسایی که باعث میشن حس بدیو بگیری رو پرت بزن

برو سرکار اگ کارداری ک هیچ اگ ن یا انلاین شاپ بزن یا فروشنده شو

برو باشگاه

روتین پوستو مو داشته باش

هرکی اذیتت کرد بدون این ک بترسی دلش بشکنه برین بهش

وقتی خودت میگی بی ارزشم ازدیگران توقع احترام نداشته باش،بروبیرون پارکی،کوهی ارامش بگیر

دیروز به یکی پیام دادم جوابمو نداد. همش دارم خودخوری میکنم.چرا بهش پیام دادم.ینی من اینقد ادم بی ارزشی ام حاضر نشده جواب بده..از خودم عصبی ام همش میگم کاش پیام نمیدادم.😔تو تاپیک قبلم گفتم..