2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرهنگیان هر رشته ای حتی دبیری بومیه یعنی دانشگاه استان خودتون می ریدمگر اینکه دانشگاه رجایی تهران قب ...

دانشگاه رجایی تهران بعدش سرکار نباید برگردم استان خودم؟

من اخع میخوام خارج شم از استان مشکلم همینه😭تجربی

کدوم استانی ؟اگ رشتت انسانی بود و خصوصا زنجان بودی . میشد . چون زنجان اموزش عربیش تهرانه هم کلاسیا من اکثرا از زنجانن الاهیاتش اردبیل و تبریزه کرج تربیت بدنیش تهرانه

کدوم استانی ؟اگ رشتت انسانی بود و خصوصا زنجان بودی . میشد . چون زنجان اموزش عربیش تهرانه هم کلاسیا م ...

بقیه استانام همینه اصفهان یزدو... بیشتر رشته های انسانی و هنر مگ اینکه هنر بزنی که کنکور هنر ندادی احتمالا

کدوم استانی ؟اگ رشتت انسانی بود و خصوصا زنجان بودی . میشد . چون زنجان اموزش عربیش تهرانه هم کلاسیا م ...

فارس هستم

واقعا خیلی بده اینجوری برای همین معلمی رو انتخاب نمیکنم ، انتقالی و اینا چجوریه داستانش انتقالی نمیدن از استان خارج شیم؟

فارس هستمواقعا خیلی بده اینجوری برای همین معلمی رو انتخاب نمیکنم ، انتقالی و اینا چجوریه داستانش انت ...

استان فارس معادل سه تا استانه خواهر😂اصا تو استان خودتو بزن هر جوری بشه تو تو شهر خودتون نمیوفتی انقد که پردیسای فارس و کرمان و خوزستان پراکندس صدای دانشجوهاش در اومده .

استان فارس معادل سه تا استانه خواهر😂اصا تو استان خودتو بزن هر جوری بشه تو تو شهر خودتون نمیوفتی انق ...

میخوام از استان کلا خارج شم هدفم تهران هست هیچجوره انتقالی نمیدن؟

میخوام از استان کلا خارج شم هدفم تهران هست هیچجوره انتقالی نمیدن؟

مگ اینکه شوهر کنی به یه دانشجو تو تهران یا اینکه کسی که کارش کلا تو تهران باشه . در غیر اینصورت خیلییی سخته . دوست داری بری نسیبه؟چون بگم دبیری های تجربی پردیس شرافتن زیاد تعریفی نداره