2777
2789
عنوان

همکارم پولمو میخواست پس بده ولی

397 بازدید | 24 پست

سه ماه قبل ششصد خواست قرض دادم بهش اقاست و خدمه . دیروز نبودم شرکت . زنگ زد شماره حساب میدین پولتون واریز کنم گفتم باشه اقای .. قابل نداره گفت ممنون و خداعزی کرد. ملت تعارفم سرشون نمیشه.

بعدش دوبار پیام دادم نوشتم اگه نباز دارین پول رو باشه و شماره کارتم دادم ولی واریز نکرد. کلا بیخیالش بشم یعنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مجبوری تعارف کنی ؟؟؟حالا تا شب صبر کن خبری نشد زنگ بزن بگو ی پولی واریز شده برام میخواستم بدونم ...

این فکر خوبیه اسی👌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

منم ماه پیش ۷۰۰ دادم به خدمه 

ولی میدونم بابت موضوعی فعلا پول نداره 

گفتم هر وقت داشتی بده

قبلا داده بودم پس داده بود 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

احتمالا دستش جايي بند شده با توجه به اينكه مرخصيه 

واريز ميكنه 

ميخواست نكنه اصلا شكاره كارت نميپرسيد 

زشته فعلا تا يكي دو روز صبر كن واريز نكرد يه جوري بگو 

ولي وقتي نياز داري و قرض دادي تعارف بي خود چيه نهايت تعارف اينجور مواقع اينه ندارين باشه خدمتتون هر وقت داشتيد واريز كنيد عجله ايي نيست