2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

298 بازدید | 17 پست

همش استرس و تپش قلب میگیرم و خودم و به شدت از مرگ میترسم فکر اینکه بعدش قراره چه اتفاقی برام بیفته دیوونم میکنه چی کار کنم دلم آروم بشه

از وقتی عمم تو اوج جوونی یهویی تو چند روز مریض شد مرد بیشتر روم تاثیر گذاشته

ای بابا دختر از زندگیت لذت ببر فکر اینده نباش در حال زندگی کن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیماری عمت ی بود؟ خدابیامرزه

یه شب معده درد شدید میگیره میبرنش دکتر از درد شدید بهش امپول ارامبخش میزنن میره کما چند روز بعدش فوت میکنه

بیماریشم ورم لوزالمعده 

آره ترسناکه فکر کن میذارنت تو یه قبر تنگ همون ساعت اول مورچه ها و حشرات میزنن به جسد کرم میزنه همه ج ...

نترسون بیچاره رو 🙄😑 روحش از تنش جدا شده چیزی حس نمیکنیم که

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مرگ رو برامون بد تعریف کردن ترسناک. درحالیکه اینجوری نیست اصلا

آره واقعا انقدرى كه ما از مرگ ميترسيم و ترسناك تصورش ميكنيم ، خودش انقدر ترسناك نيس . البته اين يه جور بيمارى روانيه بايد درمان بشه