2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 17 پست
من فکر میکنم هنوز حس داریم

ن بابا

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بعد فوت مامانم که بیست روز پیش به رحمت خدا رفت حالم عجیب بده همش پریشونم و شبا تا این موقه بیدارم و‌همش به مرگ فکر میکنم اینکه چقدر دنیا بی ارزشه چقدر همه چی پوچ و الکیه من داداش جوون هم از دست دادم ولی مثل مرگ مادرم روی روحیه و حالم تاثیر نذاشته بود خیلی خیلی به هم ریختم تا وقتی سر سجاده هستم و دارم برای مامان عزیزم نماز و قران میخونم حالم خوبه هم اینکه از نماز بلند شم تمام غم عالم میاد تودلم...شبا همش حس میکنم منم به زودی مریض میشم و میمیرم چون دکترا گفتن شما هم چکاب کنید بیماری مامانم وراثتی بوده غم از دست داذن مامانم یه طرف این استرس هم از طرفی دیگه💔😭

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤