2777
2789
عنوان

بنظرتون😂🤦🏽‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 17 پست
چرا ؟ می خوان نبرد تن به تن بکنن؟😅

واای یچی بدتررر البته دختره عصبیه بهم گفت جلو همه میخوام زمین گیرش کنمو نمیدونم کمرشو بشکنمو رو زمین بکشمش و از این حرفا

نظر خودت چیه😂 

نمی دونم چی بینشون پیش اومده

که همچین نقشه ایی کشیده .

کلا از خشونت حتی لفظی وکلامی

بدم میاد.اونم نسبت به بزرگتر

احتمال زیاد دختره غالب بشه بخاطر

نیرو و انرژی جوونیش

باز مونده به بنیه و قدرت جسمیش

بعضیا مثل خودم قدرت بدنیشون 

بالاست😄

ولی خدا نکرده اومد سر طرف خورد

جایی و در گذشت چه سر گذشتی

بشه.

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی دونم چی بینشون پیش اومدهکه همچین نقشه ایی کشیده .کلا از خشونت حتی لفظی وکلامیبدم میاد.اونم نسبت ...

اره دقیقاً 

بحث سر پولو ایناست عموی دختره سالیانه قبل خونه ی بابای این دختره رو میفروشه و پولش رو خودش خرج میکنه اینا هم نمیتونن کاری کنن دیگه دختره هم دیده بقول شما زورش میچربه

خودت چندسالته؟ باشگاه میری که قوی ای؟