2777
2789
عنوان

به روز قیامت چقدر اعتماد دارید

325 بازدید | 35 پست

دلمو خیلی شکست میدونم غرور مهمه نباید برو سمتش اما منو اون یه روزایی تا صبح باهم حرف می‌زدیم می‌گفت خیلی دوسم داره اما همه چیز خراب شد 🙂🦋 بنظرتون روز قیامت میاد جلو چشمم بگه ببخشید ؟🙂🦋 دلم میخاد خودمو بکشم اما میترسم بدتر از این بشه من خیلی میخامش ولی ....

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خدا گفته هست پس یعنی وجود داره ب حکمت و قدرتش ایمان دارم هیچ کاری بی جواب نمیمونه

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
وقتی خدا گفته هست پس یعنی وجود داره ب حکمت و قدرتش ایمان دارم هیچ کاری بی جواب نمیمونه

ولی فکر کنم تا خدا بخواد جواب بده من مردم 🙂🦋

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزم این روزام میگذره من خودم نزدیک یکسال این حالو داشتم ولی الان اوکیم

اما میخام یه روز بهش زنگ بزنم آخرین صحبتامو کنم خدمو بندازم پایین

ولی فکر کنم تا خدا بخواد جواب بده من مردم 🙂🦋

ببین عزیزم من کسی رو میشناسم ۳۰ سال بعد جواب گرفته کس دیگه ۱۳ سال و هستن کسانی ک هیچ وقت خدارو با معیار های خودمون نسنجیده ک اگه کسی بدی کرد زود جواب بگیره خودش میدونه چجور و کی جواب بده 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
حتما قیامت هست مطمئنم

🙂🦋 فقط میخام اونجا یبار بینمش پشیمون شدنش