2777
2789

اصلا تا دهنشو باز میکنه که حرف بزنه بوی گند و خیلییی بد پخش میشه و من واقعا حالم بهم میخوره 

نگید جاتون عوض کن چون نمیتونم چون من میز اول میشینم اگه برم عقب هم درسو متوجه نمیشم هم نمیبینم 

تروخدا یه راه حل خوب بگید 

به خدا دیگه کلافه شدم از بوی گند دهنش بیش از حد بده 

فک کن باید هرروز ۷ ساعت تحملش کنم واقعا زجرآوره 

امروز به یکی از بچه ها گفتم بهش بگو که با تو جا به جا بشه و الکی بگو من عقب نمیبینم ولی بغل دستیم قبول نکرد جاشو بده به کسی

یه راهکار خوب بدید لطفا هرچیز خوبی که به ذهنتان میرسه بگید 

ممنون🙏🙏

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدامس بخر براش

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بهش بگو

روم نمیشه بهش بگم یا چجوری بهش بگم که ناراحت نشه و خجالت نکشه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

دوست من یه اسپری خوشبو کننده داشت هرکی دهنش بود میداد میکفت دهنتو وا کن یدونه پیس میزد تو دهنش بعد اهمیتی نمیداد طرف ناراحت میشه یا چی😂😂😂

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم
برو یه ردیف دیگه میز اول بشین

ما کلا دو ردیف داریم و ۱۳ نفریم میزهای جلو پرشده