2777
2789

بیاید تعریف کنم 

ما رفتیم شهرستان برای مراسمی بعد دیدمش پسررو فامیلمونه بعد سلام کردم ی جوری شد انگار جا خورد بعد شب اون روز مراسم بود باز من تو ماشین تنها بودم اومد قشنگ روبروی من وایستاد بعد نگاش میکردم نگاهشو گم میکرد 

هی در گوشی با داداشش صحبت میکرد 

اصلا چرا اینقدر فکرمو درگیر کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیرتی میشن ، حواسش بهت هست ، هواتو داره ، طولانی نگات می‌کنه البته بازم اینا معیار درستی برای تشخیص عشق نیست چون یکی دقیقا همین کارا رو واسه من میکرد اما هیچ وقت نفهمیدم فازش چی بود😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

باور کن اینقد ک تو داری کاراشو تحلیل میکنی خودش اصلا نمیدونسه چرا واسچی نمیدونم کجا چیکار کردم😂بیخیال باش بابا چندسالته؟؟

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
غیرتی میشن ، حواسش بهت هست ، هواتو داره ، طولانی نگات می‌کنه البته بازم اینا معیار درستی برای تشخیص ...

فکر کنم یکی بهتر پیدا کرد😂

الآن در جوان ترین سنی هستی که تو عمرت خواهی داشت

[QUOTE=354770147]فکر کنم یکی بهتر پیدا کرد😂[/QUOT

تو رابطه نبودم باهاش همسایمون بود ، اینکارا رو میکرد

ولی اصلا قصدشو نفهمیدم 😂😂 خاک تو سرش چند وقت ذهنم درگیرش بود 🤣🤣

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

اول زل زد بهم 

بهش توجه نکردم نشستم تو ماشین ماشین تو جای بد بود ماشینو جابجا میکردیم عقب اینا و دور زدیم به ماشین تکیه داده بود و زل زده بود بهم جوری که خانوادم نبیننش البته هرجا وامیستاد تا ببینتم

ولی هیچی نشد آخرش تهمت نمیزنم ولی خب فقط هیز بود 

چشاش خیلی بد بود ادمو دیوونه میکرد و میکنه لعنتی