2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی اساسی دارم

79 بازدید | 9 پست

من اصلا دلم نمیاد برای خودم پول خرج کنم،همیشه میگم پول رو نگه دارم برای چیزای مهم و ضروری،اصلا پول پای چیزای دکوری یا چیزایی که صرفا قشنگن نمیدم،یعنی دوست دارم بخرم ولی دلم نمیاد،بخاطر همین کلا لباس و کیف و وسیله همه چی‌خیلی کم دارم فقط در حد نیاز

کلا عادت کردم هرچیزی رو که دوست دارم نادیده بگیرم و بهش توجه نکنم

الان هم چندتا کتاب رمان خییییلی دوست دارم بخرم که چند میلیون میشه پولشون،پولش رو دارم ولی دلم نمیاد بخرم،اگر نخرم باید بشینم پی دی اف بخونم که خب چشمم ضعیف میشه،همینطوریش هم ضعیف هست

نمیدونم چیکار کنم...چطور این طرز فکرم رو عوض کنم و خودم رو لایق خریدن چیزایی که دوست دارم بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من و تو باهم میکس شیم ترکیب خوبی میشیم....من هرچی خوشم بیاد میخرم هرچیییی دقیقا اصلا به خودم نه ...

من برعکس هرچیییییییی خوشم بیاد رو نمیخرم😩

بخرم هم پشیمون میشم،چه بخرم چه نخرم در عذابم

بنظرم نه اینکه هرچیزی دلت خواست سریع بخریولی با چیزایی که حال دلت واقعا خوب میشه بخر

نه بابا من هیچوقت به اون حد نمیرسم که هرچی بخوام‌ رو بخرم .. اوضاعم واقعا داغونه😅

چقدر تو منی 

البته من جدیدا اینطوری شدم. به خاطر شرایط مالی ایم وگرنه قبلا هر غذایی و هر لباسی که میدیدم میخریدم به جنس و قیمت و کاربرد توجه نمیکردم 

اما الان ...🤦

خلاصه که دل بزن به دریا و خرج کن همه اش به خودت بگو من فقط یه بار فرصت زندگی کردن دارم چرا باید حسرت چیزهایی که دوس دارم تو دلم بمونن ؟ 

چقدر تو منی البته من جدیدا اینطوری شدم. به خاطر شرایط مالی ایم وگرنه قبلا هر غذایی و هر لباسی که مید ...

متاسفانه من همیشه همینطوری بودم😩 البته هیچوقت وضع مالیم خیلی خوب نبوده بخاطر همینه ..

اره واقعا باید دلمو بزنم به دریااا