2777
2789
عنوان

کرم لکه بر

152 بازدید | 27 پست

بچه ها خواهش میکنم اگر تجربه ای داشتید بگید

من بدنم میخارید و الان جای بعضی هاش منده قهوه ای شده رفتم دکتر دارو هم داد پماد و کرم

اما کامل از بین نرفت 

کرمی استفاده کردید کامل پاک بشه؟ قهوه ای شده خیلی ناراحتم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم میخوام لایه برار بزنم ی مدت دکتر نرفتما خودم بزنم

من دکتر رفتم دارو داد تاثیر داشت ولی کامل نرفت

من اوره اوسرین درمالیفت و روشن کننده پرودرما زدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دکتر رفتم دارو داد تاثیر داشت ولی کامل نرفتمن اوره اوسرین درمالیفت و روشن کننده پرودرما زدم

استارتر مثلا چند درصدش رفت؟

و اینکه چه مدت استفاده کردی ؟ منظورم اینه مثلا ی ماه ، دو ماه .... چقدر ؟

کجای بدن؟ 

برای بدن زیاد اطلاعات ندارم 

ولی یک دایرة المعارف کامل برا روتین پوستی و این چیزام😅

برای لک صورت سرم اکسیس وای کره ای شنیدم خیلی موثره ولی هنوز فرصت نشده استفاده کنم. میگن روی لکای اسکار هم تاثیر گذاره

استارتر مثلا چند درصدش رفت؟و اینکه چه مدت استفاده کردی ؟ منظورم اینه مثلا ی ماه ، دو ماه .... چقدر ؟

ببین حیلی سیاه بود الان قهوه ای کمرنگ 

شاید یک ماه زدم

کجای بدن؟ برای بدن زیاد اطلاعات ندارم ولی یک دایرة المعارف کامل برا روتین پوستی و این چیزام😅برای لک ...

سآق پام عزیزم 

یه لکه بزرگ هم هست اما کم رنگ قهوه ای کم رنگ انقد ناراحتم 

سآق پام عزیزم یه لکه بزرگ هم هست اما کم رنگ قهوه ای کم رنگ انقد ناراحتم

ناراحت نباش عزیزم 

منم صورتم جوش داره که بعضیاشم لک شدن باهاش کنار اومدم پا که زیاد دیده نمیشه. 

راستش وقتی دکترش که همه دارو ها رو میشناسه نتونسته داروی موثری پیشنهاد بگه من چی بگم نمیدونم. شاید داروهای گیاهی تاثیر داشته باشه پرس و جو کنی. خیلی موردا شنیدم دارو های گیاهی تاثیر خوبی داشتن. 

حالا چرا انقدر خاروندی که لک شده؟ خارش از چی بوده؟