2777
2789
عنوان

کرم لکه بر

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
ناراحت نباش عزیزم منم صورتم جوش داره که بعضیاشم لک شدن باهاش کنار اومدم پا که زیاد دیده نمیشه. راستش ...

راکوتان خوردم که خارش گرفتم 

دوباره باید برم دکتر فکر کنم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لایه بردار بگیر بزن روش صبر کن اسمش رو بفرستم

بفرست عزیزم مرسی ازت 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اع پوستت روشن تر شد ؟بعد چقد شدن هزینه هاش ؟

آره روشن شد 

راستش من خیلی دارو گرفتم 3 تومن شد 

اما اگر این دوتا رو میخوای تو نت بزن شاید همش 500 بشه

راکوتان خوردم که خارش گرفتم دوباره باید برم دکتر فکر کنم

ای واای خوب شد پرسیدم پس، 

منم قصد داشتم در آینده قرص نورم اسکین یا راکوتان برای جوش و لک بگیرم. يعنی واقعا خوب که نمیکنه ممکنه بدتر هم بشه؟! 

آره روشن شد راستش من خیلی دارو گرفتم 3 تومن شد اما اگر این دوتا رو میخوای تو نت بزن شاید همش 500 بشه

اهان .ممنون 

پماد لایه بردار هیدرو کینون ۴ درصد 

قیمتش هم ۱۹ هزار تومن شد

خدایا شکرت🙏
ای واای خوب شد پرسیدم پس، منم قصد داشتم در آینده قرص نورم اسکین یا راکوتان برای جوش و لک بگیرم. يعنی ...

صورتم خوب شد بدنمم خشک شد خارش گرفت من خاروندم زخم شد اینجوری شد 

من کلا بد زخمم 

اما دوستم خورد چیزیش نشد

اما خب گلی راه دیگه هست تا اونجایی که میتونی قرص نخور قرص خوبی نیست 

اهان .ممنون پماد لایه بردار هیدرو کینون ۴ درصد قیمتش هم ۱۹ هزار تومن شد

تاثیر داره؟

صورتم خوب شد بدنمم خشک شد خارش گرفت من خاروندم زخم شد اینجوری شد من کلا بد زخمم اما دوستم خورد چیزیش ...

آره من به نظرم یه روتین پوستی معمولی با یه سرم درمانی استفاده کنم کافیه برام. فقط یه کوچولو جای جوش مونده. ممنون این تاپیکو زدی غیر مستقیمم شده کمک کردی🌹

آره من به نظرم یه روتین پوستی معمولی با یه سرم درمانی استفاده کنم کافیه برام. فقط یه کوچولو جای جوش ...

اره روتین پوستی خیلی مهمه 

برای لک هم مامانم ضد لک آردن میزد اونم خوب بود 

قربونت عزیزم ان شاالله حل بشه مشکلت

انشالله که مشکل پوستی شما هم زودتر حل بشه

ان شاالله دعا کن