2777
2789
عنوان

واقعارسم و رسوم واسه اصفهانی ها انقد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهانیا خوب خرج میکنن به همون نسبت توقعم دارن!

اینا که گیر شما افتادن خسیس و سواستفاده گرن ربطی به رسم و رسوم نداره!فردا سر جهاز و سیسمونی و .. هم اعصاب خوردی داری قحطی پسر که نیست ولش کن

اصفهانی ها باید باهم وصلت کنن

شام عقد درست ولی عروسی رو گوشتون زدن اصفهان تمام خرج عروسی پا داماد جهاز کامل با عروس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اصفهانیا کلا به رسومات بیشتر از جاهای دیگه اعتقاد دارن (ریشه مادری خودم به اصفهان برمیگرده) اما الان دیگه رسومات چندان مطرح نیست ضمن اینکه خرج عقد با دختره اما خرج عروسی با پسره 

و در کل عزیز من اگر سر همچین مسائل به مشکل خوردید و خونواده ش حرف منطقی شما رو با دعوا جواب دادن، حواست به انتخابت باشه 

اصفهانی ها باید باهم وصلت کننشام عقد درست ولی عروسی رو گوشتون زدن اصفهان تمام خرج عروسی پا داماد جها ...

گولتون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم این خانواده دارن از صبوری و قانع بودن شما سواستفاده میکنن ،اگر قراره به رسم و رسوم پایبند باشن پس دو طرف باید انجام بدن اگر هم قراره ساده برگزار بشه باید شرایط دو‌طرف مراعات بشه ،این کاری که اینها انجام میدن اعتقاد به رسم و رسوم نیست رسما سو استفاده ست 

رسم و رسوم داخله خود اصفهان چجوریه اگ میدونی میشه بگی ؟!

کجاش رو میخوای بدونی بگو تا بگم بهت

عزیزم یه وقت سوتفاهم نشه ولی تجربه ثابت کرده اگه از همون اول با امر و نهی خانواده همسر چه خانم چه آق ...

منو نامزدم دوس داریم همدیگرو ولی الان میگن چون با رسمای ما کنار نمیای از هم جدا شین من بی احترامیو خوب بلدم ولی تو شخصیت خودم نمیبینم بخوام حرفی بزنم فقط بخاطر نامزدم هی میگم کوتاه میام و میسازم باهاشون 

منو نامزدم دوس داریم همدیگرو ولی الان میگن چون با رسمای ما کنار نمیای از هم جدا شین من بی احترامیو خ ...

نامیدت باید جلو خانوادش باایسته

نه فقط به من میگن یا باید طبق رسمو رسوم عمل کنی یا تموم کنین باهم

بهشون قاطعانه بگو اگه تالار و شام  و جهیزیه کامل میخواین پس شمام باید به رسمتون در مورد عروس عمل کنین ملک بنام کنین طلای سنگین بگیرین بعد چشم.. ببین گلم پسره دوست داشته باشه جلوی خونوادش وایمیسته اگرم بچه ننس فوقش یکسال دیگه با خونوادش سر کوچکترین بحثی طلاقت میده پس همین اول سخت بگیر بگو یا طبق رسم و رسوم شهرما جلو بریم نه خونواده شما توی خرج بیفته نه خونواده ما وگرنه بخایم طبق رسم و رسوم شما جلو بریم دوطرفه باید عمل کنیم یکطرفه نداریم. 

رسم و رسوم داخله خود اصفهان چجوریه اگ میدونی میشه بگی ؟!

عقد با دختره هر جوری که باشه چه تالار چه ساده هزینه محضر و دفتر هونه با پسر عروسی با پسر جهاز با دختر لوازم صوتی تصویری و یه فرش با پسر برای اعیاد مختلف معمولا یه تکه طلا برا دختر نیارن سیسمونی کامل با دختره

منو نامزدم دوس داریم همدیگرو ولی الان میگن چون با رسمای ما کنار نمیای از هم جدا شین من بی احترامیو خ ...

کاری ندارم ولی راهو داری اشتباه می‌ری نامزدت خانوادشو تو فشار نمیذاره وگرنه اونم بچه خانوادشه خانواده اونم باید به خاطر بچش کوتاه بیاد اما شما خانوادتو تحت فشار می‌ذاری. مشخصه راضی به ازدواجتون نیستن 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...