2777
2789
عنوان

کسی سابقه مصاحبه دانشگاه داره

90 بازدید | 14 پست

سلام ! برای مصاحبه دانشگاه دعوت شدم خواستم اگر کسی سابقه دعوت به مصاحبه داره یه چندتا سوال ازش بپرسم...

فقط لطفا کامنت بذارید متوجه بشم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بله من مصاحبه داشتم و قبول شدم
2
40%
بله مصاحبه داشتم ولی قبول نشدم
0
0%
مصاحبه نداشتم ولی با کسی که داشته در ارتباط بودم
0
0%
نه نداشتم
3
60%

نداشتم ولی تا جایی ک میدونم

معمولا ی سری روانشناسی میپرسن

ی سری عقیدتی سیاسی ک بستگی داره ب رشته و دانشگاهت

ممکنه ی سری معیار های ظاهری هم داشته باشن مث قد

ساقی به نور باده برافروز جام ما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مصاحبه دانشگاه شاهد رفتم قبول شدم

به سلامتی...

من الان شنبه مصاحبه دارم ! نمیدونم چیکار کنم ! تا اون‌موقع رساله باز منم بخونم ؟؟😐😂 

حالا جدی چیکار کنم شانس قبولی داشته باشم ؟ 

ضمنا پسرم...

به سلامتی...من الان شنبه مصاحبه دارم ! نمیدونم چیکار کنم ! تا اون‌موقع رساله باز منم بخونم ؟؟😐😂 حا ...

شاهد دعوت شدین ؟ نگران نباشید تو گوگل سرچ کنید احکام برایه مصاحبه و سیاست برایه مصاحبه خودتونم یکم درباره اعمال روز نماز و غسل و یه چندتا نماز مستحبی بخونید اونجا صادق و روراست باشید باهاشون 

یکمم انشا نویسی کن راجب اینکه چه رشته ای میخوای بری چجوری میخوای به کشورت کمک کنی نظرت راجب اسرائیل و آمریکا مردم فلسطین چیه 

اگر پرسیدن میخوای مهاجرت کنی یا نه بگو دوست دارم به مردم کشورم کمک کنم باعث افتخار ایران شم پرچمه ایرانو بالا ببرم مثل کسایی که رفتن المپیک و پرچمه ایرانو بالا بردن بگو چقدر دوست داری ایران تو تکنولوژی پیشرفت کنه

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

از اوضاع خانواده و روابطت میپرسن مثلا پدر و مادرت باهم چجورن خواهر برادرت چیکارن پدرت و دوست داری یا مادرتو سعی کن اینارو از خودت بپرسی جوابایه عالی بدی 

ازت میپرسن چندتا دوست داری اهل رفیق بازی هستی یا نه امکان داره چون پسری راجب مواد مخدرم ازت سوال بپرسن اگر پرسیدن بگو من اصلا حتی قلیونم نکشیدم چون برایه سلامتی ضرر داره حاوی مواد سرطان زاس و حتی وقتی از کناره کسی که سیگار میکشه رد میشی نفستو برا چند لحظه میگیری😂

نگفتن ! فقط زدن دعوت شدید

آها نه منظورم این بود چه رشته هایی از شاهد رو تو دفتر چه زده بودید مثلا من مدیریت بازرگانی مهندسی ها و ریاضی کاربرد علوم کامپیوتر و زده بودم

آها نه منظورم این بود چه رشته هایی از شاهد رو تو دفتر چه زده بودید مثلا من مدیریت بازرگانی مهندسی ها ...

کامپیوتر

علوم کامپیوتر 

برق

مکانیک 

صنایع 

معماری 

عمران 

مدیریت بازرگانی 

مدیریت مالی 

اقتصاد 

کامپیوترعلوم کامپیوتر برقمکانیک صنایع معماری عمران مدیریت بازرگانی مدیریت مالی اقتصاد

او پس توهم مث من رشتت ریاضی بوده دبیرستان من بازرگانی پزیرفته شدم