2777
2789

دلت میاد ازخودت خوشت نیاد ببین چه خوشگل و نازی

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
شوهر منم کامیاران نمیاد باهام بیرون...جاهای دیگه مشکلی نداره😁 خیلی دیگه بیشعور ان نمیگن خوب شوهر کن ...

موناعکس داداش لدفا😃😃

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهر منم کامیاران نمیاد باهام بیرون...جاهای دیگه مشکلی نداره😁 خیلی دیگه بیشعور ان نمیگن خوب شوهر کن ...

غش و ضعف میرن شعر در وصفت میگن اوففف کلا برا من جک هست اونجا رفتن شیطونی میکنم ..یه چش ابرو بیای طرف مرده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوهر میپیچونم اونجا رفتنی ...هرکی فحشم بده خودشه😁😁😁

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
کامیاران فقط یه عااااالمه پارچه اونم فقط واسه کراس کردی داره که چیز دیگه نداره که!!

من همه ی روزای هفته رو تو راه خیاطی هستم لباسایی دارم که یه بارم نپوشیدم از بس میخرم 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
اذر عروسیشه.الان خونمونه با زن داداشم😊

عجب داداشی هزاااااااار ماشالله😍😍😍😍😍😍😍

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
باز بحث داداش شد من خابم پرید😐😐😑👀👀👀

برووو دختررررر خوببب مشقاتو بنویس این فکرارو بده بیرون از سرت زن داره

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖