2789
کجااای پوست تو اخه سیاهه؟😡😡😡 نزنم لهت کنم همینجا 

جدی😍😍😍😍

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

QUOTE=47157619]ارامش چقد لطف داری به من😂 شوهرم با من تو شهر نمیاد کامیاران از بس نگاه میکنن ملت مث ندید بدیدا😐� ...[/QUOTE]

منم کلا شوهرم زیاد تو عموم نمیبرتم خیلی ام اذیتم میکنه تیپ نزن آرایش نکن ...تفریح من اینه بیام شهرتون خرید با دخترای فامیل ...آی خوش میگذره که نگو ...بعضا مردا خیلی تو کفن ...اونجا سنه یکم بهتره 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂😂😂😂😂😂 آره اوندفعه منم بيشتر گفتم ببخشيد😓

من دیدمت؟میشه الان ببینمت؟؟؟🙏🙏🙏🙏😃

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
مرسی سحرخیز😂😂

نی نی سایت ولم نمیکنه 😕 

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
بلههههه😡😡

💃💃💃💃💃💃💃ژوووون ژوووون ژووووون💃💃💃💃💃حالا قر کمری وای وای وای💃💃💃💃💃💃

ديدي

آخ کاش یادم بیادش

QUOTE=47157619]ارامش چقد لطف داری به من😂 شوهرم با من تو شهر نمیاد کامیاران از بس نگاه میکنن ملت مث ...

شوهر منم کامیاران نمیاد باهام بیرون...جاهای دیگه مشکلی نداره😁 خیلی دیگه بیشعور ان نمیگن خوب شوهر کنارشه نگاه نکنیم😑

آرامش واسه خرید میری کامیاران؟؟

کلی فامیل دارم اونجا  پدرم در اصل برا اونجاس مامی سنه 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏