2777
2789
اقا ترو خدا نزاريد تا من برم دشوري بعد بزاريد😢😢😢

😂😂😂😂😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها منو جو گرفته میخوام عکس عقد و عروسیمو بزارم... 😂😂😂الان نگین بی جنبه بهم... 

دیروز من ب درد تو دچار شدم همه ایل و تبارمو گذاشتم از بچگی بگیر تا عقد و عروسیمو گفتم دیروز سگ ادمو بگیره اما جو نه البته دور جون شما

خودمو گفتم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
این عقدمه... سال 94 

پرفکت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
اقا ترو خدا نزاريد تا من برم دشوري بعد بزاريد😢😢😢

راستی منم دارم میترکم از دسشویی اما از ترسی ک ی عکسو نبینم تحمل میکنم 

نخندین بهم‌مجبورم مجبور

مرسی عشقااااا..شوهرمو حتی رو پروف تلمم نذاشتم!ببخشید دیگه

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏