2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من اصلا با معلم ش همکاری نمیکنه دیگه خستم کرده

هنوز اول سال هست ، تکرار کلاس اوله. دوباره زمان میبره با جو مدرسه اخت بشه ، مخصوصا اگه کلاس تابستونی هم مدرسه نذاشته باشه . 

شاید کتاب های جدید رو شروع کنن دوباره مثل کلاس اولش عالی بشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شما سوالی داری ازشون ؟منم که بچه ندارم نظر دادم سعی کن سرت تو کار خودت باشه دنبال حاشیه نباش

شما چرا سرت تو کار خودت نبود و پریدی وسط ؟؟ 

کامنت من برای ایشون به شما ربطی داشت ؟؟ 

به توصیه هایی که میکنید اول خودتون عمل کنید

یه چیزی شنیدین طوطی وار تکرار میکنید فقط 😆😆

هی چند روزه مدرسه باز معلم ازش املاگرفته تحویل معلم نداد نوشته اما نداد ب معلمش😭

سه روز گذشته .

من شخصا معتقدم نباید خیلی به بچه فشار آورد .

نباید بچه حس کنه آره با درس نخوندن حال مامانمو میگیرم و به اهدافم میرسم.درس نمی‌خونی؟ خب نخون.

مشق نمینویسی ؟ خب ننویس.وقتی تو کلاس ضایع شد اونوقت حالیش میشه.

نمیگم بیخیال باش .

میگم خیلی سخت نگیر که بدتر نشه .

دورادور هواست باشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما چرا سرت تو کار خودت نبود و پریدی وسط ؟؟ کامنت من برای ایشون به شما ربطی داشت ؟؟ به توصیه هایی که ...

چون یکی باید باشه که به شما تذکر بده 

عادت کردید هر آقایی رو ببینید بیاید دعوا و دنبال جنجال و حاشیه باشید 

یعنی پارسال هم مشکل داشته تو درس و انظباط ؟ با مشاور مدرسه مطرح کن ، راهکار میده.

توی درس نه بلده کل الفبا بلده جمع تفریق نقاشی نمیدونم چراتنبلی میکنه واونجا انجام نمیده

توی درس نه بلده کل الفبا بلده جمع تفریق نقاشی نمیدونم چراتنبلی میکنه واونجا انجام نمیده

پس با همون مشاور صحبت کن . احتیاج به تشویق داره ، ببینی با چه روشی جذب کلاس بشه و با کمک معلمش اوضاع خوب میشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ