2777
2789
چون یکی باید باشه که به شما تذکر بده عادت کردید هر آقایی رو ببینید بیاید دعوا و دنبال جنجال و حاشیه ...

اونی که باید تذکر بگیره شمایی

نگاه به عنوان کنی گفته اونهایی که بچه ی کلاس دومی دارن 

شما خودت هم تو این تاپیک اضافه هستی 😆😆😆

شایدم خودت بچه ی کلاس دومی هستی😁😁

بعدش ایشون خودش زبون داره شما وکیل مدافع ایشون هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس با همون مشاور صحبت کن . احتیاج به تشویق داره ، ببینی با چه روشی جذب کلاس بشه و با کمک معلمش اوضاع ...

جدی تازه اگه انجام بده نمیده معلم باید معلم خودش بیاد بگیره 

اونی که باید تذکر بگیره شمایینگاه به عنوان کنی گفته اونهایی که بچه ی کلاس دومی دارن شما خودت هم تو ا ...

به شما ربطی داره هستم یا نه ؟

آره کلاس دومم که چی ؟

ریپ نزن چون نمی‌خونم برو به بچه داریت برس که بچت هم مثل خودت کار به کار کسی نداشته باشه 

توی درس نه بلده کل الفبا بلده جمع تفریق نقاشی نمیدونم چراتنبلی میکنه واونجا انجام نمیده

پسر منم کلاس دومه امسال هنوز درس و مشقش درست و حسابی شروع نشده 

معلمش چه زود دیکته گفته 

پسر منم تنبلی میکنه باید همش صداش کنم که بیاد و سر درسش بشینه 

بعدش شما بچتون تو ایام تابستون باهاش دیکته کار کردین ؟؟ پسر من یه سری از کلمات رو اصلا فراموش کرده

جدی تازه اگه انجام بده نمیده معلم باید معلم خودش بیاد بگیره

الهی، کوچولو ، پیش میاد تو این سن ، کم کم یاد میگیره.

به جای غصه فردا زنگ بزن مدرسه شماره مشاور رو بگیر یا با مدیر هماهنگ کن روزی که مشاور هست برو و راه حل تشویقی بده به شما و معلم . که بچه سر کلاس حواس جمع بشه، 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پسر منم کلاس دومه امسال هنوز درس و مشقش درست و حسابی شروع نشده معلمش چه زود دیکته گفته پسر منم تنبلی ...

عآره کردم الفبا کامل بلده ترکیب بلده ریاضی عالی قرآن سه سوره حفظ اما تحویل معلم نمیده ک ببینه میاره خونه

به شما ربطی داره هستم یا نه ؟آره کلاس دومم که چی ؟ریپ نزن چون نمی‌خونم برو به بچه داریت برس که بچت ه ...

برو به درس و مشقت برس بچه جون 

خودت رو انداختی وسط بحثی که بهت اصلا مربوط نیس و بعد به بقیه میگی سرت تو کار خودت باشه 

به طرز عجیبی باعث خندم شدی دلم شاد شد 😆😆😆😆😆

شوهرت ببرش تو اتاق با جدیت بگه دو راه داره. درسو بزار کنار و از فردا صبح با من میای سرکار یا میری مثه بچه ادم مدرسخ و درستو میخونی و به حرف معلم میکنی. کدوم راه؟؟  

بچه من همینجور بود شوهرم با این راه سر به راهش کرد. 

با لوس بازی و جایزه و... بدتر میشه فقط

الهی، کوچولو ، پیش میاد تو این سن ، کم کم یاد میگیره.به جای غصه فردا زنگ بزن مدرسه شماره مشاور رو بگ ...

مینویسه اما تحویل معلم نمیده یاداشت مینویسه دارم اشک میریزم میگم نکنه الکی ردش کننن 

عآره کردم الفبا کامل بلده ترکیب بلده ریاضی عالی قرآن سه سوره حفظ اما تحویل معلم نمیده ک ببینه میاره ...

از معلمش حساب نمیبره یعنی ؟؟ 

پسر من اینطور نیس یعنی از معلم حساب میبره 

زیادی شر و شیطونه ؟؟ دلیل این کارش چیه ؟؟

شوهرت ببرش تو اتاق با جدیت بگه دو راه داره. درسو بزار کنار و از فردا صبح با من میای سرکار یا میری مث ...

همین کارکرد اما بدتر جيغ زد ازشوهر م ک اصلا حرف شنوییی نداره میگم اگه قرار اینجوری زجرم بده دق میکنم ک

از معلمش حساب نمیبره یعنی ؟؟ پسر من اینطور نیس یعنی از معلم حساب میبره زیادی شر و شیطونه ؟؟ دلیل این ...

تنبلی میکنه مدام باید بالاسرش باشه .کتک ک اصلا لجبازی میکنه باجایزه بهترمیشه ولی من بریدم که