2777
2789
عنوان

خسته شدم ❤️‍🩹

153 بازدید | 18 پست

اون روز بود من به مامانم گفتم منو ببره ارایشگاه من تو روستا زندگی میکنم مامانم گفت نه زشته میگن زنه برداشته دخترشو با خودش اورده ارایشگاه با خالت برو هعی من گفتم با خالم نمیرم دیدمم خودش هم منو نمیبره گفتم بزار با خاله برم پیام دادم به شوهرم که اجازه میدی من با خالم برم ارایشگاه شوهرم زنگ زد گفت حق نداری با اون بری اون دو رو و حرفایی که قبلا بهت زده یادت رفته اومدی خونمون به اجیم یا به مامانم بگو تا ببرنت ارایشگاه🥲 من فرداش رفتم خونشون بهمم گفت به اجیش بگم ولی من روم نشد خجالت کشیدم بگم 💔

الان امروز میگه تو هم مثل مامان و باباتی دروغ میگی کاراتو پشت گوش میندازی❤️‍🩹 میدونم از مامان و بابام بدش میاد وقتی این حرف ها را میزنه اینقدر سنگینه و درد داره که نگو میگم نگو 🥲میگه نمیخوامت به جون مامانم نمیخوامت 😪💔 مهریه تو میندازم مثل سگ جلوت و برو گورتو گم کن کاش میمردممم راحت میشدم راحت میشد خسته شده خسته شدم 😪💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم نمیبره منو خودم چطوری برم کجا برم 💔😪

وااا مگ کودکی ک با مامانت بری

من از ۱۶سالگی تک و تنها میرم بیمارستان و هزار جا دیگ

هیچکس یه آدم ضعیف رو نمخاد اینو یادت باشه

وااا مگ کودکی ک با مامانت بریمن از ۱۶سالگی تک و تنها میرم بیمارستان و هزار جا دیگهیچکس یه آدم ضعیف ر ...

اینجا روستاست میدونی مشکلم یکی و دو تا نیست که پول هم بهم نمیدن من چه غلطی کنم این وسط💔

هنوز زنشم نیستی بعد به خاطر یه آرایشگاه ازش اجازه میگیری؟!هر رفتاری باهات کرده ب خاطر همین کارای خود ...

نمیدونم  چه غلطی کنم 💔 یک بار نگفتم رفتم دعوام کرد میگم میرم دعوام میکنه

نمیدونم چه غلطی کنم 💔 یک بار نگفتم رفتم دعوام کرد میگم میرم دعوام میکنه

اگ بخای با همین فرمون پیش بری ازدواج کنی بدبختی 

خودت یه چاره پیدا کن 

یا با حرف یا با هر چیزی بسته به شناختت نامزدتو رام کن 

چی شده،یهویی متنفر شده ازت؟قبلا دوستت داشت؟ بینتون چی پیش اومد که اینطوری شد؟؟

میگه تو دروغ میگی کاراتو پشت گوش میانداری من نمیتونم تحمل کنم اگه اون اول بهم دروغ نگفته بودی هیچ وقت منو گرفتار خودت نمیکردی💔🚶‍♀️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز