2777
2789
عنوان

همکار حسود

445 بازدید | 23 پست

یعنی اینا منتظر یه نقطه ضعف از منن

همش میگن تو کار نمیکنی فلانی

با اینکه من همش سرپام

خواهرزن صابکارم اونجاست مدیریت داره

با این دوتا همکارم خیلی جوره

با اینکه هیچ کاری نکردم

نمیدونم چرا دوسدارن زیرآب بزنن.

یه همکار دیگه دارم یبار یواشکی گفت اینا نمیتونن بهتر از خودشونو ببینن چون صابکار یبار پیش ماها از تو تعریف کرده.

چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره😁

اینم بگم من خیلی حواس پرت شدم اینا فهمیدن و هی همینو میگن

مثلا حرف میزنن متوجه صداشون نمیشم همش تو خودمم 

میگن دوسه بار بهت گفتیم

من گفتم نشنیدم

کاربری دست سه نفره😁

سعی کن اصلا جوابشون ندی اگه گفتن بگو دوربین هست صابکار مدام دوربین چک میکنه و میاد میگه کار میکنم یانه تمام 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم من خیلی حواس پرت شدم اینا فهمیدن و هی همینو میگنمثلا حرف میزنن متوجه صداشون نمیشم همش تو خو ...

نقطعه ضعف نده دستشون منم بهت بگم ۱ ماه تو مامتو فروشی بودم صابکارم بهم چشم داشت رفتم الان توکار شیرینی فروشی خوب من اصلا کارش بلد نبودم ۱ بارجلوم انجام دادن تنهایی یه ویترین چرخوندم همه مات موندن هرکی میاد باید۴ ماه یادش بدیم این نیومده بلده من فقط میگم چشم انجام میدم خودم کارا میکنم صابکارم گفت چون بلدی زودی یادگرفتی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سعی کن اصلا جوابشون ندی اگه گفتن بگو دوربین هست صابکار مدام دوربین چک میکنه و میاد میگه کار میکنم یا ...

اره ولی این خواهرزن هی انتریکش میکنه 

کلا من خودم حواس پرت شدم

دستم یخورده کنده

لکنت زبان گرفتم از وقتی اومدم اینجا.

دفعه پبش هم همین خواهرزنش باعث شد صابکارم به همه ماها حرف بزنه

کاربری دست سه نفره😁

نقطعه ضعف نده دستشون منم بهت بگم ۱ ماه تو مامتو فروشی بودم صابکارم بهم چشم داشت رفتم الان توکار شیری ...

احساس میکنم خنگم خیلی حس بدیه

مخصوصا از وقتی اومدم اینجا 

بعد یبار صابکارم به شوخی یچیزی بهم گفت

همکارم گفت بهت تیکه انداختا

فلانی هم تیکه انداختا

من متوجه تیکه نمیشم واقعا

کاربری دست سه نفره😁

اره ولی این خواهرزن هی انتریکش میکنه کلا من خودم حواس پرت شدمدستم یخورده کندهلکنت زبان گرفتم از وقتی ...

سعی کن تمرکز کنی قبل رفتن ایت الکرسی بخون 

اب بیار ۳ بار سوره حمد بخون بهش فوت کن بخور استرست بره 

هرچب نقطعه ضعف ندی بهتر

سعی کن تمرکز کنی قبل رفتن ایت الکرسی بخون اب بیار ۳ بار سوره حمد بخون بهش فوت کن بخور استرست بره هرچ ...

بعد روی آب آیه قرآن خوندن بد نیست؟؟

من انقدر از این‌چیزها میترسم 

کاربری دست سه نفره😁

احساس میکنم خنگم خیلی حس بدیهمخصوصا از وقتی اومدم اینجا بعد یبار صابکارم به شوخی یچیزی بهم گفتهمکارم ...

اهمیت نده بگو باشه بزار بنداز مهم کارم ک میکنم به حرفا مردم توجه نمیکنم کار میکنم پول میگیرم مودبانه جواب بده 

اهمیت نده بگو باشه بزار بنداز مهم کارم ک میکنم به حرفا مردم توجه نمیکنم کار میکنم پول میگیرم مودبانه ...

چشم.همشون فقط کار خودشون به چشم میاد 

من عصبانی شدم گفتم مگه شده من بشینم 

بعد یکیشون باهام قهره البته آقاست میگه تو رفتار درست بلد نیستی بهم خییلی برخورده

کاربری دست سه نفره😁

بعد روی آب آیه قرآن خوندن بد نیست؟؟من انقدر از این‌چیزها میترسم

ن اصلا من اتفاقا وقتی میخوام سرکار انجام میدم اب قران دیگه سوره قران چیزی نیس خیلم خوبه من همیشه قبل خواب اب قران میخورم ۴ قل میخونم ارامش دارم چرا بد باشه مثل این میمونه ک اسفند دود میکنی دختر😁

چشم.همشون فقط کار خودشون به چشم میاد من عصبانی شدم گفتم مگه شده من بشینم بعد یکیشون باهام قهره البته ...

اهمیت نده بگو من رفتارم خیلی مودبانس متلک میندازین جواب نمیدم نشونه از تربیت مادرم و شخصیت خودم 

ن اصلا من اتفاقا وقتی میخوام سرکار انجام میدم اب قران دیگه سوره قران چیزی نیس خیلم خوبه من همیشه قبل ...

من یبار آیت الکرسی خوندم رو اب پاشیدم رو در و دیوار اتفاق بدی افتاد 

بابام گفت نخونا من کار خودمو کردم

بعد صابخونه با بابام دعوای بدی کردن

بعد بابام گفت بهت گقتم نخون

بعد برا خالم تعریف کردم گفت چون رو زمین پاشیدی کلام خدا بوده

خدا بدش اومده 

کاربری دست سه نفره😁

اهمیت نده بگو من رفتارم خیلی مودبانس متلک میندازین جواب نمیدم نشونه از تربیت مادرم و شخصیت خودم

وااایییی فسقلی تو چقدر ماه و خوبی دختر

مرسی که انقدر وقت گذاشتی برا منی که غریبه بودم

دونه دونه با حوصله جواب دادی

تربیت مادر خودت معلومه خیلی درست بوده😘😘

کاربری دست سه نفره😁

من یبار آیت الکرسی خوندم رو اب پاشیدم رو در و دیوار اتفاق بدی افتاد بابام گفت نخونا من کار خودمو کرد ...

ن نباید بپاشی ب دردیوار گناه😐راست میگه نباید بپاشی ولی بخوری مشکلی نیس