2777
2789
عنوان

همکار حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 23 پست
وااایییی فسقلی تو چقدر ماه و خوبی دخترمرسی که انقدر وقت گذاشتی برا منی که غریبه بودمدونه دونه با حوص ...

عزیزم منم توشرایط توبودم واینکه من کاری نکردم تجربم به اختیارت کزاشتم همیشه مودب باش و اینکه تمرکز کن حتی اگه ازت متنفرباشن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اره ولی این خواهرزن هی انتریکش میکنه کلا من خودم حواس پرت شدمدستم یخورده کندهلکنت زبان گرفتم از وقتی ...

وای جایی ک خواهر زن باشه اوضاع بهتره ،زر زرو میشه،من دیدم ،خیلی رومخه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم توشرایط توبودم واینکه من کاری نکردم تجربم به اختیارت کزاشتم همیشه مودب باش و اینکه تمرکز ک ...

چشم عزیزم 

محل کارم مثل زندان شده الان یبار عوض کردم 

دوباره سختمه محل کارمو عوض کنم

کاربری دست سه نفره😁

چشم عزیزم محل کارم مثل زندان شده الان یبار عوض کردم دوباره سختمه محل کارمو عوض کنم

عب نداره درس میشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اعجوبه ای هست حواستو جمع کن ،همه چی رو انگشت اون می‌چرخه ،

چشم.یه ساله همکاریم فقط منو ایشون خانم هستیم 

قبل از من خانم اونجا نبود

هرکاری کردم باهاش ارتباط بگیرم نشد

کلا با همکارای مرد راحته 

همه رو به اسم کوچیک صدا میزنه به من میرسه میگه خانم شاهین😐😐با اینکه ازش کوچیکترم

کاربری دست سه نفره😁

چشم.یه ساله همکاریم فقط منو ایشون خانم هستیم قبل از من خانم اونجا نبودهرکاری کردم باهاش ارتباط بگیرم ...

🥴🥴🥴🫠.قشنگم ایشالا موفق باشی،ولش کن.انقدر از این آدمهای مزخرف ببینی تو زندگیت .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..