2777
2789

لطفااا باید تا هفته اینده اماده بشم 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی باید اماده بشی؟ مفاصلت داغون میشه. شنا وقتی عضلات زیر بغلت قوی نباشه حتی یه دونه هم نمیشه زد ...

برا مصاحبه فوریت

توروخدا بگو چیکار کنم باید بتونم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

از دیوار شروع کن. شنا که یه دفعه نمیشه.

یعنی چی از دیوار میشه بیشتر برام توصیح بدی

برا مصاحبه فوریتتوروخدا بگو چیکار کنم باید بتونم

یک هفته ای نمیشه عزیزم

حداقل یک ماه باید با پلانک و شنا ایستاده با دیوار تمرین کنی تا بتونی ۵ تا شنا سوئدی بزنی. تو یک هفته فقط میتونی مفاصل مچ دست و بازوتو داغون کنی. تو مصاحبه صادقانه بگو من تاحالا از عضلات بالاتنه ام کار نکشیدم و‌ اماده نیستم

یعنی چی از دیوار میشه بیشتر برام توصیح بدی

روی دیوار به صورت ایستاده همون حرکت شنا رو برو تا عضلاتت قوی تر بشه. همزمان پلانک هم تمرین کن. 

بعد که قوی تر شدی کم کم ارتفاعو کم کن تا رو زمین.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
روی دیوار به صورت ایستاده همون حرکت شنا رو برو تا عضلاتت قوی تر بشه. همزمان پلانک هم تمرین کن. بعد ک ...

این روش خوبیه مرسی ازت قک کنم این دیگه کمکم کنه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم😆😍