2777
2789
عنوان

من بدبختم‌

164 بازدید | 10 پست

وام ازدواجمم امروز بعد از کلی دردسر بالاخره آزاد شد 😑😑 رفته بودیم از یه مغازه تشک و پتو اورده بودیم سده بود ۱۳ تومن قبلا بابام گفته بود ۶ تومنش را دادم الان که وام ازاد شده سریع ۱۳ تومن کارت کشیده 😐😐 میگم واسه چی کشیده میگه داده جا تشک هات اخه بگو مرد گنده چرا دروغ میگی وقتی قبلا پول ندادی چرا جلو شوهرم میگی به وام احتیاج نداری وقتی لنگ همین وامی 😐😐 به مامانم میگم حواست باشه الکی خرج نکنه از سر و ته جهاز من نزنه هی بگه پول نیست نخره میگه نترس تا حالا چی برات کم گذاشته در حالی که همه چی کم گذاشته از وقتی من عقد کردم یک دست لباس برای من نخریدن 😑😑😑 کع شوهرم همش منت میزاره سرم میگه براشون مهم نیستی یک دست لباس نداشتی مامانم و خودم برات خریدین  خاک تو سرم 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگه چی گم گذاشته براش توضیح بده چی کم گذاشته

گفتم داد و بیداد میکنن میگم اینقدر جلو و این و اون خوارم کردید حرف حق میزنن من هیچی ندارم بگم زورشون میاد شوهرمو فحش میدن 😑

بیشتر از حرف شوهرت باید ناراحت باشی که تو عقد این حرف زشت رو زده 

بنی چی دوستت ندارن و یه دست لباس نداری 

منم ازدواج کردم وضع مالی مامان بابام خیلی بد بود و سر تا پا با شوهرم رفتیم خرید که بتونم برم تو فامیل اونا ولی یک بار چیزی نگف و حتی کمک خانوادم هم کرد 

طبیعیه عزیزم جوش نزن درست میشه، منم مث توعم اما بیخیال تر شدم

به خدا تا الان اینقدر جلو خانواده شوهرم با کاراشون و حرفاشون و دروغ هاشون ابروم را بردن میترسم سر جهیزیه بیشتر ابرومو ببرن به قول خودشون اینا با خانواده شوهرم رفت و امد نمیکنن از چی بترسن من بدبختم که یک عمر باید باهاشون برم و بیام😓

بیشتر از حرف شوهرت باید ناراحت باشی که تو عقد این حرف زشت رو زده بنی چی دوستت ندارن و یه دست لباس ند ...

شوهرم حقیقت را میگه حقیقت هم تلخه ولی کی باعث شده که اونا این حرفو بزنن خانوادم