2777
2789
عنوان

بورسیه قلمچی

79 بازدید | 13 پست

دلم میخواد بورسیه قلمچی بشم 

امسال سال اولمه فارغ‌التحصیل شدم 

و دارم جدا میشم و درگیر دادگاه همچنین امسال کنکور دادم ولی قبول نشدم شرایط مالی خیلی خوبی نداریم حتی شده آخر ماه دیگ هیچ بدون پول می‌مونیم 

وهیچکدوم از شرایطی که قلمچی گفته رو ندارم

الان یک ماه پولمو جم کردم1700 تومن یه دونه آزمون از قلمچی نمیشه 

چیکار کنم بنظرتون یعنی نمیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

رشته تون چیه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

معدل نهایی یا کلمعدل کلم ۱۷ ولی نهایی کتبی فکر کنم ۱۶ونیم

ببین حالاکه این شرایط رو داری تنها کسیکه میتونه کمکت کنه خودتی  و مطمئنم که‌ میتونی آدم هایی که شرایط سختتری دارن برای بهبود آینده تلاش بیشتری میکنن

منم مشکلم این بود که متاهل بودم البته همسر عزیز خیلی حمایتم کردندولی خوب تاهل سخته در کنارش بخوای کنکور بخونی اما خداروشکر سختیا رو رشد دونستم و پزشکی قبول شدم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم

عزیزم بهتون درخواست دادم قبول کنید تا یه مطلبی رو بهتون بگم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
شرایطت رو بهشون اطلاع بده . خودت رو بهشون ثابت کن که واقعا پشتکارت خوبه .آزمون اول رو شرکت کن .اعتبا ...

ازمون اول که تعیین سطحه مسلماً نمیشه تراز خیلی بالا کسب کرد مگر با تقلبی 

ولی من میخوام خود واقعیم باشم یعنی پله پله بتونم ترازای بالا کسب کنم

انسانی

سعی کن با یه مشاور خوب پیش بری..

ایشون یه مشاور کنکور و با اخلاقن و با همه مشاوران دیگه واقعا متفاوت هستند و دلسوز..

بخشون پیام بده برای افرادی هم که مشکل مالی دارن هم شرایط خوبی دارن و حتی ازمون های قلمچی رو خودشون برای بچه ها طبق برنامه میفرستن که دیگه نیاز به شرکت در ازمون نباشه

انشالله که براتون کاردبردی باشه و با ایشون بتونی فرهنگیان قبول بشیhenle89

ولی سعی کن زودتر شروع کنی

برات بهترینا رو ارزو میکنم امیدوارم بیای و تلپیک قبولیتو بزنی

موفق باشی و در پناه ایزد منان

ازمون اول که تعیین سطحه مسلماً نمیشه تراز خیلی بالا کسب کرد مگر با تقلبی ولی من میخوام خود واقعیم با ...

بنظرم ازمون ثبتنام نکن به این مشاور پیام بده و شرایطتتو بهشون بگو انشالله بتونن کمکت کنن

خدا نگهدارت دوست عزیز