2777
2789
عنوان

یکیو دوس داشتم

63 بازدید | 8 پست

بهم پیشنهاد بده خودش مجازی یا خانوادشو بفرسته اما هبچکدومو انجام نداد منم ریمو انفالوش کردم چون رفتاراش(ریپلای کردن و لایک کردناش که یه بار بود یه بار نبود)رو مخم بود اما کاش ...💔

پسره آشنا بود همسایه مونه

داشتین همچین داستانی آخرش چیشد شما چکار کردین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همی چی رو لایک میکرد گاهی ریپلای اما...

کراش قبلی منم همینطور، چون فامیل بود پیجمو پیدا کرده بود فالو و لایک اینام کرده بود، ولی بهش بک هم ندادم چون میدونستم منظوری نداره.

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
کراش قبلی منم همینطور، چون فامیل بود پیجمو پیدا کرده بود فالو و لایک اینام کرده بود، ولی بهش بک هم ن ...

یعنی اینا از کنجکاوی بوده یا سرگرمی

البته هیچ وقت باهام حرف نزد که سر حرف باز بشه

یعنی اینا از کنجکاوی بوده یا سرگرمی البته هیچ وقت باهام حرف نزد که سر حرف باز بشه

بنظرم صرفا از روی عادت معمول، در کل سعی نکن رفتارش رو تفسیر کنی، حس بدی هم نداشته باش که توقع داشتی یجوری پا پیش بذاره، آدم وقتی کسی رو دوست داره دنبال نشونه میگرده برا علاقه ی متقابل، می دونم. فقط بسپر به زمان.

بنظرم صرفا از روی عادت معمول، در کل سعی نکن رفتارش رو تفسیر کنی، حس بدی هم نداشته باش که توقع داشتی ...

شیش هفت ماه بود که فالو میکردیم همو دیگه امروز ریمو انفالوش کردم..

شیش هفت ماه بود که فالو میکردیم همو دیگه امروز ریمو انفالوش کردم..

نمیکردی بهتر بود، چون شاید عجیب بنظر بیاد، ولی حالا که کردی مهم نیست، حداقلش اینه میدونی کمتر یادش میفتی

نمیکردی بهتر بود، چون شاید عجیب بنظر بیاد، ولی حالا که کردی مهم نیست، حداقلش اینه میدونی کمتر یادش م ...

دیگه شد رو مخم بود بخواد بازی میاد یا میاد یه چی میگه