2777
2789

من قراره مهاجرت کنم بعد همه کارام بهم ریخته و مونده روهم از یه طرفم یکی از دوستام هم میخواد باهم مهاجرت کنیم و خب کارای اون و درخواست اینکه باهم باشیم و اینام مونده روهم😂

بعد حالا هیچکدوم از اینا برام مهم نیست و دغدغه من شده فقط دستشویی رفتن😭😭😂😂

ما دستشویی فرنگی داریم بعد مامانم میگه برو دستشویی فرنگی پس فردا میخوای بری عادت کنی 

شیلنگ رو میشه یکاریش کرد حالا

توی نینی سایت همه دغدغه‌شون برا دستشویی فرنگی این بود که باید روش مثل صندلی بشینن من دغدغه‌م اینه که اگه 💩 نره پایین چه خاکی بریزم تو سرم و اونجام که افتابه وجود نداره😭😭😭😂😂😂

اصلا جرعتشو ندارم

تمام دلایل به کنار این دستشویی رفتن قدرت اینو داره منو از مهاجرت منصرف کنه😂😂😂😂

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز سیفون داره سیفون

بله من نمیتونم رو دستشویی ایرانی بشینم

از وقتی یبوست شدید گرفتم فقط با نشستن رو توالت فرنگی خوب شدم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁