2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

258 بازدید | 18 پست

هیشکی به اندازه من بدبخت نیست ۲۸ سالمه و هیچوقت تو زندگیم نتیجه مثبتی ندیدم . ۲۰ سالگی تصادف کردم تا ۲۴ سالگی زمین گیر شدم و توی اون تایم کلا تو خونه حبس بودم . ۲۶ سالگی با یه بچه دوساله طلاق گرفتم و هر چقدر آزمون استخدامی و کنکور دادم قبول نشدم و بخاطر ازمونها سه سال تو اتاق خودمو حبس کردم و در نهایت هم نتیجه نگرفتم . ۲۸ سالگی دوباره با شوهرم ازدواج کردم . والان ۲۱ هفته باردارم ولی چه فایده ، با طول سرویکس ۲۸ و مستعد زایمان زودرس . برای همین الانم استراحت مطلقم و توی شیب برعکس که سرم نسبت به بدن و شکمم پایینتره باید باشم و دوباره باید از دستشویی فرنگی استفاده کنم . الانم خواهر کوچیکم سرماخورده سرفه میکنه و موندم چجوری با اون مریضی و زایمان زودرسم و سرم که نسبت به بدنم پایینتره و صدرصد تو مریضی خفگی میاد سراغم چکار کنم . با شناختی که از سرنوشتم پیدا کردم اطمینان دارم یکی دوهفته دیگه ختم حاملگی میشم و سزارین . سزارینی که درداش و باید بدون داشتن بچه ام تحمل کنم . چرا خدا میخواست که اینجوری کنه اصلا بهم بچه داد . فقط واسه اینکه داغشو به دلم بزاره . من همیشه توی هیچی نتیجه نگرفتم مطمئنم از بارداریمم نتیجه نمیگیرم . اگه هم اینو از دست بدم دیگه نمیزارم باردار بشم چون دیگه اصلا حوصله خودمم ندارم . درنهایت خدا منو به این دنیا اورد که کلا توی یه اتاق حبس باشم و طعم زندگی و نچشم . هیچ خیری تو زندگیم ندیدم . دیگه حوصله درس خوندن هم ندارم . اخه بگو خدا تو که نمیخوای بهم چیزی بدی پس چرا آرزوهاشو تو دلم میذاری . چرا بچه رو نصف و نیمه بهم میدی . اصلا اون تصادف لعنتی چی بود . اون طلاق مسخره چی بود که نتیجه هم نداشت . واسه خدا خیلی متاسفم . اگه این بچمم از دست بدم دیگه تا روز قیامت باهاش قهرم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو سزارین کردم یک ماهش بود فوت کرد همش استراحت بودم من موندم یه شکم پاره شیر داشتم بچه نداشتم 

۷سال از عمرمو ناراحتی قلبی داشتم نمیتونستم راه برم بازم جراحی دارم پسرم ۶سالشه دیگه نمیشه باردار بشم با قلبم 

اینا گفتم که ببینی زندگی خیلی سخته نصفیاشو نگفتم 

هیچ کاریم نمیتونیم بکنیم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
یه دختر ۶ ساله دارم

خب دیگه غصه از دست دادن این بچه رو در این حد خوردن واسه چیه خدا که قبلا بچه سالم بهت داده اوناییکه بچه مریض دارن همون یدونه هم دارن چی بگن.اتفاقا منم سختی زیاد کشیدم ولی میبینم آرامشم فقط پیش خداست 

چرا خجالت بکشه؟دزدی کرده؟هیزی کرده؟مال کسیو خورده یا یه بچه رو به قتل رسونده؟

بقران دوران طلاقم فقط توی اتاق حبس بودم با دل شکسته کتابای دبیرستان و باز میکردم هر کلمه کتاب و با اشک میخوندم . لیسانس داشتم ولی رویای پرستاری هم داشتم واسه همین برای کنکور میخوندم . بازهم نتیجه نگرفتم