2777
2789
عنوان

فردا میرم از معلمی استعفا بدم

2508 بازدید | 76 پست

سلام

معلم مدرسه غیر دولتی شدم تازه دو روزه 

مدرسه دو زبانه 

پایه پنجمم 

همه مطالب باید به انگلیسی تدریس بشه 

خیلی سخته برام .فکر میکردم میتونم ولی نمیشه 

همین دو روزه نه غذا خوردم نه به اندازه کافی خوابیدم

کلی هم گریه کردم 

محیطش برام سنگینه 

این قدر زحمت بکشم وقت بزارم هم تو مدرسه هم تو خونه برای حدود ۷ تومن 

هر چی صلاحه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ تومن؟؟ واقعا؟؟؟ چقد کم

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
زبانم خیلی خوبه در حد آیلتس ۸ هستم ولی اینکه بخام به انگلیسی ریاضی درس بدم مطالعات اجتماعی درس بدم ع ...

برای بچه ها سخت نیست همه چی انگلیسی باشه؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

چطور شما رو استخدام کردند پیش از اینکه از سطح معلوماتتون کاملا مطلع و مطمئن بشن. 

عدم توانایی شما در تدریس به زبان انگلیسی، در شرایطی که این امر از قوانین و شرایط مدرسه هست، بیانگر عدم توانایی مدیریت مجموعه در انتخاب نیروئه. 

به هرحال بهتره که استعفا بدید چون اینجوری هم خودتون اذیت می‌شید و هم وقت بچه ها گرفته میشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻