_zibazohal مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عنوان هرچی نذرکردم نشدتا این ک | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست سرنماز زجه زدم با صدای بلند ام البنین وامام حسینو خداروقسم دادم ب دستای بریده اقا ابولفضل اشکام بند نمیاد دارم بهد سالها حاجت روامیشم قربونت برم حضرت ابولفضل😭😭😭😭😭😭😭 برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭 1403/07/02 | 23:51 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 برای منم دعا کن😭 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 ریزش مو دیگه رسما کچل شدم 😭 دکتر رفتی؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 آره یکساله تحت نظرم نمیفهمن علتش رو الهی عزیزم سخته درکت میکنم ازمایش هورمونم دادی ؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38282 الهی عزیزم سخته درکت میکنم ازمایش هورمونم دادی ؟ آره 3 مرتبه
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 آره 3 مرتبه الهی بمیرم ی دکتر طب اسلامی هست تلگرام کانال داره اگ دوسداری ادرسش بدم شاید بی تاثیر نباشه اخه ب منم دارو داد برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
شیطانکش عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1707 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم خدا نکنه گلم ممنونم فقط خدا❤️
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38282 الهی بمیرم ی دکتر طب اسلامی هست تلگرام کانال داره اگ دوسداری ادرسش بدم شاید بی تاثیر نباشه اخه ب منم ... خیلی خرج کردم چه سنی چه دکتر پوست ومو انگار برای من هیچی جوابگو نیست
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 خیلی خرج کردم چه سنی چه دکتر پوست ومو انگار برای من هیچی جوابگو نیست این اسلامی با سنتی فرق داره برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 خیلی خرج کردم چه سنی چه دکتر پوست ومو انگار برای من هیچی جوابگو نیست عزیز لینک کانالشو نی نی سایت نمیزاره بزارم میگه مجاز نیس این ایدی ادمینش هست داخل تلگرام بهش پیام بده ادت کنه بعدم ازش مشاوره و دارو بگیر@eslamdaro برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38282 عزیز لینک کانالشو نی نی سایت نمیزاره بزارم میگه مجاز نیس این ایدی ادمینش هست داخل تلگرام بهش پیام بد ... ممنونم گلم خدا خیرت بده 🤲🌹
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 ممنونم گلم خدا خیرت بده 🤲🌹 توکل بخدا انشالله خوب شی عزیزم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38282 توکل بخدا انشالله خوب شی عزیزم چی بگم، ممکنه ارثی باشه آخه دکتر گفت وقتی همه چی تنظیم باشه تو بدن میزازیم پای ژنتیک
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 چی بگم، ممکنه ارثی باشه آخه دکتر گفت وقتی همه چی تنظیم باشه تو بدن میزازیم پای ژنتیک مگ ارثی دارین ؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭