2777
2789
عنوان

هرچی نذرکردم نشدتا این ک

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست

چقدر خوشحال کننده بود عزیزم 😍🥺

قسمت همه حاجت دارا منم دعا کن💛🥲

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
الان که خوشحالی با دل خوشحالت واسه منم دعا کن 🙂

چشم عزیزم توام قسم بده واون لحظه سخت دشت کربلا اون حجم ازدردوتصورکنپ قسم بده میدونم دست خالی برنمیگردی اگ مشکلم حل نمیشد شاید مرده بودم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوشحال کننده بود عزیزم 😍🥺قسمت همه حاجت دارا منم دعا کن💛🥲

ان شالله خیلی ازخودم دلخورم چرا این همه سال از اقا ابولفضل دور بودم بخدا ک راسته باب الحواج

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اسی دعام کن منم ۵ تا صلوات به نیتت میفرستم

قربونت برم شمام برام دعا کن انشالله مشکلت حل شه خواهری

چشم عزیزم توام قسم بده واون لحظه سخت دشت کربلا اون حجم ازدردوتصورکنپ قسم بده میدونم دست خالی برنمیگر ...

خدا نکنه.. والا منم خیلی قسم شون دادم ولی جوابی نگرفتم انگار باید حالا حالا ها به انتظار بشینم 😅

رقصِ قطره باران در آسمانِ ٺاریکِ شب را دوست دارَم🩷🫡

خداروشکرواسه منم دعا کن مامان بشم

چشم عزیزم حتما توام برای من دعا کن

خدا نکنه.. والا منم خیلی قسم شون دادم ولی جوابی نگرفتم انگار باید حالا حالا ها به انتظار بشینم 😅

من خیلی قلبم شکسته شاید بخاطر اونم بوده دلم  روشنه مشکلت حل میشه

التماس دعا😢

فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم

عزیزمممم چقدر خوب دلت شکسته خدا حاجدتو داده میشه اللن برای منم دعا کنی ازدواجم با عشقم به زودی و خوش ...

ان شالله عزیزم ان شالله خوشبخت شین

منم دعا کن شفا بگیرم 😭

فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم مشکلت چیه خاهری

2790
2778
2791
2779
2792