_zibazohal مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عنوان هرچی نذرکردم نشدتا این ک | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 51 پست سرنماز زجه زدم با صدای بلند ام البنین وامام حسینو خداروقسم دادم ب دستای بریده اقا ابولفضل اشکام بند نمیاد دارم بهد سالها حاجت روامیشم قربونت برم حضرت ابولفضل😭😭😭😭😭😭😭 برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭 1403/07/02 | 23:51 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالو00 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 10758 چقدر خوشحال کننده بود عزیزم 😍🥺قسمت همه حاجت دارا منم دعا کن💛🥲 گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 الان که خوشحالی با دل خوشحالت واسه منم دعا کن 🙂 چشم عزیزم توام قسم بده واون لحظه سخت دشت کربلا اون حجم ازدردوتصورکنپ قسم بده میدونم دست خالی برنمیگردی اگ مشکلم حل نمیشد شاید مرده بودم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22304 التماس دعا😢 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
پاتراآخوندی عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 1811 اسی دعام کن منم ۵ تا صلوات به نیتت میفرستم خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 چقدر خوشحال کننده بود عزیزم 😍🥺قسمت همه حاجت دارا منم دعا کن💛🥲 ان شالله خیلی ازخودم دلخورم چرا این همه سال از اقا ابولفضل دور بودم بخدا ک راسته باب الحواج برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 اسی دعام کن منم ۵ تا صلوات به نیتت میفرستم قربونت برم شمام برام دعا کن انشالله مشکلت حل شه خواهری برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
نگار_خاتون_ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 556 چشم عزیزم توام قسم بده واون لحظه سخت دشت کربلا اون حجم ازدردوتصورکنپ قسم بده میدونم دست خالی برنمیگر ... خدا نکنه.. والا منم خیلی قسم شون دادم ولی جوابی نگرفتم انگار باید حالا حالا ها به انتظار بشینم 😅 رقصِ قطره باران در آسمانِ ٺاریکِ شب را دوست دارَم🩷🫡
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 خداروشکرواسه منم دعا کن مامان بشم چشم عزیزم حتما توام برای من دعا کن برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 خدا نکنه.. والا منم خیلی قسم شون دادم ولی جوابی نگرفتم انگار باید حالا حالا ها به انتظار بشینم 😅 من خیلی قلبم شکسته شاید بخاطر اونم بوده دلم روشنه مشکلت حل میشه برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
نگار_خاتون_ عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 556 من خیلی قلبم شکسته شاید بخاطر اونم بوده دلم روشنه مشکلت حل میشه به امید خدا و دعا ی شما رقصِ قطره باران در آسمانِ ٺاریکِ شب را دوست دارَم🩷🫡
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 التماس دعا😢 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 22304 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم الهی آمین عزیزم 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عزیزمممم چقدر خوب دلت شکسته خدا حاجدتو داده میشه اللن برای منم دعا کنی ازدواجم با عشقم به زودی و خوش ... ان شالله عزیزم ان شالله خوشبخت شین برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 منم دعا کن شفا بگیرم 😭 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم مشکلت چیه خاهری برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38282 فداتشم محتاجیم بدعا ان شالله مشکلت حل شه عزیزدلم مشکلت چیه خاهری ریزش مو دیگه رسما کچل شدم 😭