bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 عنوان بدبخت شدم وایییی 202 بازدید | 20 پست بچه ها ۷۱ انتخاب رشته کردم ده تای آخرو دولتی زدم اولویت های اول پیام نور شهر خودمون حالا ممکنه ده تای آخر قبول سم؟خریت کردم به نظرتون سنجش اولویت های اول رو که با سوابق زدم در نظر مبگیره؟یا همرو این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 1403/07/02 | 23:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 چجوری همچین کاری کردی ؟ نمیدونم چرا واقعا ولی خب من دولتی نمیخواستم ۶۰ تای اولو غیر انتفاعی و پیام نور بر اساس سوابق زدم ده تای آخرو دولتی الان ممکنه ؟ این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
خرمالو_گس عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 261 نمیدونم چرا واقعا ولی خب من دولتی نمیخواستم ۶۰ تای اولو غیر انتفاعی و پیام نور بر اساس سوابق زدم ده ... از انتخاب اولت میاد پایین جاییکه رتبت اوکیه وایمیسهممکنه اولی بمونه ممکنه اخری
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 از انتخاب اولت میاد پایین جاییکه رتبت اوکیه وایمیسهممکنه اولی بمونه ممکنه اخری ۳۰ تا اولویت اول همش با سوابق معدل کتبیمم ۱۵ یعنی ممکنه برسه به اخریا؟ این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
خرمالو_گس عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 261 ۳۰ تا اولویت اول همش با سوابق معدل کتبیمم ۱۵ یعنی ممکنه برسه به اخریا؟ به شهری و رشته بستگی دارهاره ممکنه
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 به شهری و رشته بستگی دارهاره ممکنه یعنی ۳۰ تا اولویت پیام نور در نمیام 😭😭😭به خدا استرس گرفتم در حد پنیک دارم پیش میرم من حتی اولویت ۴ تاریخ پیام زدم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
farrrrr عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 1800 😑گلم وقتی پیام نور قبول نشی میخوای دولتی قبول شی؟رتبه برا دانشگاه دولتی باید بهتر باشه.. احتمالا پیام نور قبول شی.. رتبت به هرکدوم از کد رشته ها بخوره سر همون وایمیسته لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 😑گلم وقتی پیام نور قبول نشی میخوای دولتی قبول شی؟رتبه برا دانشگاه دولتی باید بهتر باشه.. احتمالا پی ... پیام نور با سوابق هست دولتی با کنکور رتبه کنکورم بد نبود نمیتونم دولتی برم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4770 اخه پیام نور انتخاب رشته نمیخواد همینجوری میتونی بری ثبت نام کنی نگران نباش متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4770 دوست من اصلا انتخاب رشته نکرد میخواست بمونه پشت کنکور دی ماه بود منصرف شد رفت ثبت نام کرد پیام نور نگرانی نداره که عزیزم متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 اخه پیام نور انتخاب رشته نمیخواد همینجوری میتونی بری ثبت نام کنی نگران نباش ببین من پیام نور ۴۰ تا اولویت اول زدم بعدش دولتی میترسم اول دولتیارو چک کنن باردارم شوهرم نمیذاره برم دولتی اشتباه کردم زدم فکر نمیکردم بخوان چک کنن الان ممکنه؟ این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 دوست من اصلا انتخاب رشته نکرد میخواست بمونه پشت کنکور دی ماه بود منصرف شد رفت ثبت نام کرد پیام نور ن ... مممنونم اومدی قربونت برم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
lsss عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 2137 مطمئن باش پیام نور و غیرانتفاعی ها رو میاری چون هم الویت های اولیه هم راحت تره قبولی امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 مطمئن باش پیام نور و غیرانتفاعی ها رو میاری چون هم الویت های اولیه هم راحت تره قبولی یعنی اول دولتیارو چک نمیکنه؟خدا خیرت بده من حتی تاریخ پیام نورم زدم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه