سلام من دخترمو 3سال و نیم هست یه ماهه میفرستمش کلاس کنگفو تازه داره مثل بقیه حرکات انجام میده همه هم تزش بزرگ ترن 7 سال به بالا میگم گفتم تو اجتماع باشه فردا مثل خودم کم رو و بی زبون نباشه الان زوده برای این سن کلاس فرستادن یا خوبه در اینده یه دختری میشه از حق خودش دفاع کنه یا نع چه کلاس های دیگه ای براش خوبه بعضی وقتاهم لج میکنه اصلا تمرین نمی کنه همه حرکات باشگاو خودم تو خونه باهاش تمرین می کنم تا جلو بچها کم نیاره رته رو دارم درست میرم یا علط کسی که بلد باشه درباره کودکان خواهشا راهنماییم کنه
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم بایدمیفرستادی ژیمناستیک...بعدچندسال میدیدی علاقه مندیش به چه رشته ای بعد عوض میکردی...بعد زیر 4سال واقعن زوده...بچه از ورزش زده میشه...واسه اجتماعی شدنش بفرستش مهد.