2777
2789
عنوان

معلم فنون امسالمو دوست ندارم🥲🥺

312 بازدید | 33 پست

امسال دوازدهم هستم

ده و یازده معلممون ییک بود خیلی دوسش داشتم و باهاش صمیمی بودم.

این جدیده خیلی بد اخلاق و خشکه..اما احساس میکنم دلسوزه و مسعولیت پذیر ،، یعنی بدک نیست

اما گیر میده

خدایی سماعی باهامون کارد کرد عالیه کارش..از معلم قبلیه بهتر تدریس میکنه اما اخلاق نداره....

۵ دقیقه اخر داشت در مورد یه چیزی حرف میزد ........

من دوستم یه چیزی گفت یهو زدم زیر خنده..منو یه نگاه کرد بعد ۵ دقیقه گفت تو به حرفای من خندیدی و گیرداده بود ول نمیکرد داشت اشکم در میومد🥲اولین دیدار از من بدش اومد🥺💔🥲 رفتم پشت سرش گفتم نه بخدا من اصلا حواسم نبود فلانی یه حرفی زد خندم گرفت معذرت میخوام تکرار نمیشه.

نگام کرد و رفت😪😪😪😪😪😪😪😪

چه غلطی بکنم.؟؟💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بدهار چشمش افتادم؟؟غیر عمد بود.. اخه این دوستمم خیلی طنزه

قربونت برم چرا حالت بد باشه تو توضیح دادی بهش..اگه خواستی دفعه بعد چند دقیقه قبل اینکه بیاد کلاس برو بهش بگو ببخشین خانوم هفته قبل اینجوری شد معذرت میخوام دوس ندارم ازم ناراحت باشین و تمام

قربونت برم چرا حالت بد باشه تو توضیح دادی بهش..اگه خواستی دفعه بعد چند دقیقه قبل اینکه بیاد کلاس برو ...

باشه بازم بهش میگم😪💔

دوستم مسخره میکرد میگفت جلسه بعد سر کلاسش دست به سینه و با اخم بشینیم😑😂

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»