دوستان خواهش میکنم خودتون رو جای من بزارید .بعد از ۱۶ سال زندگی با دو دختر ۶ و ۱۳ ساله همسرم کارمند و تحصیلکرده خیانت کرد و با خانمی متاهل که در حال طلاق بود رابطه جنسی داشته منم صداشون رو ضبط کردم حالا هر روز گوششون می دم و آتیش میگیرم حالم بسیار بسیار بده .خودش که روش نمی شه بیاد و فقط گریه و زاری خانواده اش میگن هر چی شرط بزاری قبوله .شما بگید چکار کنم من ۳۵ ساله هستم .اونایی که شرایط من رو داشتن چکار کردن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
[QUOTE=354658747]عزیزم اول از همه اون صدای ضبط شده رو پاک کن تا یادآوری نشه حتما حتما مشاوره خانواده برو با شوهرت و پیش مشاور رفتم گفت بهش فرصت بده .اما من دلم از دستش خونه یک عمر نابودم کردم .حالا هم اصلا توضیح نمی ده و از اون زنیکه هیچی نمی گه مگه من حق ندارم بفهمم اون کیه و چطور پیداش شد تو زندگی من
چون دوتا بچه داری نمیتونم بگم جدا شو اگه دارایی ملکی چیزی داره بگو بزنه به اسمت و بهش بگو قرار نیست ...
خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می کنه در صمن به خاطر همسر من در حال طلاق هستش با و جود دو بچه
خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می ک ...
اگه بخاطر همسر شما داره طلاق میگیره ، دوتا بچه ها رو بذار و برو خونه پدرت بگو من حضانت قبول نمیکنم (خیلی سخته ولی چاره س) ببینم اون هرزه ی خیابونی در خودش میبینه دوتا بچه بزرگ کنه؟ اون وقت میکپه تو جاش