دوستان خواهش میکنم خودتون رو جای من بزارید .بعد از ۱۶ سال زندگی با دو دختر ۶ و ۱۳ ساله همسرم کارمند و تحصیلکرده خیانت کرد و با خانمی متاهل که در حال طلاق بود رابطه جنسی داشته منم صداشون رو ضبط کردم حالا هر روز گوششون می دم و آتیش میگیرم حالم بسیار بسیار بده .خودش که روش نمی شه بیاد و فقط گریه و زاری خانواده اش میگن هر چی شرط بزاری قبوله .شما بگید چکار کنم من ۳۵ ساله هستم .اونایی که شرایط من رو داشتن چکار کردن
[QUOTE=354658747]عزیزم اول از همه اون صدای ضبط شده رو پاک کن تا یادآوری نشه حتما حتما مشاوره خانواده برو با شوهرت و پیش مشاور رفتم گفت بهش فرصت بده .اما من دلم از دستش خونه یک عمر نابودم کردم .حالا هم اصلا توضیح نمی ده و از اون زنیکه هیچی نمی گه مگه من حق ندارم بفهمم اون کیه و چطور پیداش شد تو زندگی من
چون دوتا بچه داری نمیتونم بگم جدا شو اگه دارایی ملکی چیزی داره بگو بزنه به اسمت و بهش بگو قرار نیست ...
خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می کنه در صمن به خاطر همسر من در حال طلاق هستش با و جود دو بچه
خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می ک ...
اگه بخاطر همسر شما داره طلاق میگیره ، دوتا بچه ها رو بذار و برو خونه پدرت بگو من حضانت قبول نمیکنم (خیلی سخته ولی چاره س) ببینم اون هرزه ی خیابونی در خودش میبینه دوتا بچه بزرگ کنه؟ اون وقت میکپه تو جاش