2777
2789
عنوان

دو راهی زندگی

269 بازدید | 34 پست

دوستان خواهش میکنم خودتون رو جای من بزارید .بعد از ۱۶ سال زندگی با دو دختر ۶ و ۱۳ ساله همسرم کارمند و تحصیلکرده خیانت کرد و با خانمی متاهل که در حال طلاق بود رابطه جنسی داشته منم صداشون رو ضبط کردم حالا هر روز گوششون می دم و آتیش میگیرم حالم بسیار بسیار بده .خودش که روش نمی شه بیاد و فقط گریه و زاری خانواده اش میگن هر چی شرط بزاری قبوله .شما بگید چکار کنم من ۳۵ ساله هستم .اونایی که شرایط من رو داشتن چکار کردن

چون دوتا بچه داری نمیتونم بگم جدا شو 

اگه دارایی ملکی چیزی داره بگو بزنه به اسمت و بهش بگو قرار نیست زندگیتون شبیه قبل باشه چون گند زده به همه چیز . جوری که مجبور شه جبران کنه 

اون زنیکه هرزه رو هم پیدا کن همه چیزو به شوهرش بگو

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر طلاق نمیخای،حتما حتما زیر نظر تراپیست خوب باش،دوم اینکه خونه و ماشین بزن بنام خودت

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

تصمیم با خودته. باید کمک بگیری با وکیل حقوقی یا روانشناس. 

شانس دوباره به خاطر بچه ها

یا اینکه چشمت رو ببندی واز زندگی ش بیای بیرون. 

فقط باید ببینی خودت به چی راضی هستی بیشتر.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

[QUOTE=354658747]عزیزم اول از همه اون صدای ضبط شده رو پاک کن تا یادآوری نشه حتما حتما مشاوره خانواده برو با شوهرت و پیش مشاور رفتم گفت بهش فرصت بده .اما من دلم از دستش خونه یک عمر نابودم کردم .حالا هم اصلا توضیح نمی ده و از اون زنیکه هیچی نمی گه مگه من حق ندارم بفهمم اون کیه و چطور پیداش شد تو زندگی من

چون دوتا بچه داری نمیتونم بگم جدا شو اگه دارایی ملکی چیزی داره بگو بزنه به اسمت و بهش بگو قرار نیست ...

خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می کنه در صمن به خاطر همسر من در حال طلاق هستش با و جود دو بچه 

[QUOTE=354658747]عزیزم اول از همه اون صدای ضبط شده رو پاک کن تا یادآوری نشه حتما حتما مشاوره خانواده ...

شما الان مثل یه فرد سوگوار هستین این دوران باید بگذره و تا یکم آرام ار بشین و هیجانات فروکش کنن

تصمیم با خودته. باید کمک بگیری با وکیل حقوقی یا روانشناس. شانس دوباره به خاطر بچه هایا اینکه چشمت رو ...

از یک طرف از آینده خودم می ترسم .از اینکه زن دوم بگیره و با اون خوش باشه حرصم میده فعلا که دستش زیر سنگ من گیر کرده

خانواده. همسرم نمی زارن میگن شر به پا میشه و کلا دنبال اون زن نباش اما فکر اون زنیکه داره دیونم می ک ...

اگه بخاطر همسر شما داره طلاق میگیره ، دوتا بچه ها رو بذار و برو خونه پدرت بگو من حضانت قبول نمیکنم (خیلی سخته ولی چاره س) ببینم اون هرزه ی خیابونی در خودش میبینه دوتا بچه بزرگ کنه؟ اون وقت میکپه تو جاش 

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
شما الان مثل یه فرد سوگوار هستین این دوران باید بگذره و تا یکم آرام ار بشین و هیجانات فروکش کنن

دقیقا داغ سنگینی رو قلبم گذاشت .اگه قصد بر گشتن داشتم به نظرتون چه مدت تو قهر باشم ؟

اگه بخاطر همسر شما داره طلاق میگیره ، دوتا بچه ها رو بذار و برو خونه پدرت بگو من حضانت قبول نمیکنم ( ...

خیر نبینه زنیکه هرزه .الان خانواده همسرم ۴۰ روز نیست که خواهر شوهرم رو از دست دادن و پسرشون رفته دنبال کیف خودش .به هیچ وجه اون عوضی رو نمی زارن بگیرن