2777
2789
عنوان

دو راهی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 34 پست
به این فکر کن بچه هات باخوشحالی و زیر سایه پدرمادر رشد کنن اونم گول خورده که حتما تقاص کارشو پس میده ...

ایا دیدن اون زن و دانستن حقایق حق من هست یا اینکه بی خیال باشم

خیر نبینه زنیکه هرزه .الان خانواده همسرم ۴۰ روز نیست که خواهر شوهرم رو از دست دادن و پسرشون رفته دنب ...

من باشم از هر طریقی شده اون جیندا رو گیر میارم حقشو میذارم کف دستش توروخدا مظلوم نباشید

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا داغ سنگینی رو قلبم گذاشت .اگه قصد بر گشتن داشتم به نظرتون چه مدت تو قهر باشم ؟

تا هر موقع که آروم شدین و بتونید شوهرتون رو کنار خودتون بپذیرید ...اما باید تاوان سنگینی بده اگه زود آشتی کنین و باهاش مثل قبل بشین دوباره ممکنه تکرار کنه پس تا وقتی آروم نشدین و اون هم شدیدا از کارش پشیمون نیست و قول نداده باهاش سرسنگین باشین

البته قهر طولانی هم سردی میاره و بچه ها هم اذیت میشن

من باشم از هر طریقی شده اون جیندا رو گیر میارم حقشو میذارم کف دستش توروخدا مظلوم نباشید

اره مثل خوره به جونم افتاده زندگیم رو نابود کرده منه ساده رو بدبخت کرد خدا نابودش کنه .زندگیم رو خراب کرده .تو رو خدا پرینت همسرم رو مخابرات برم بهم می دن ؟

بیخیال شو زندگی خودتو بچسب و سعی کن فراموش کنی و شاد باشی

اخه شوهر لعنتیم خیلی بدجنس بوده که منو به یک هرزه فروخت و با بد دلیش منو نابود کرد این چند سال.اخه چطور میشه رفت زیر یک سقف که هیچ عشق و علاقه ای نیست  خدا می دونه چقدر رابطه داشتن من فقط این آخری مچشو گرفتم خیلی سختمه که تو بغل یکی دیگه بوده

تراپیست همون مشاوره هستش؟خونه نداره و فقط ماشین داره

اره عزیزم،کمکت کنه بتونه این بحران رو راحتر بگدرونی،همون ماشین هم بزنه،اختیار حقوقش دست خودت باشه،الان خبر مرگش کجاست؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اره مثل خوره به جونم افتاده زندگیم رو نابود کرده منه ساده رو بدبخت کرد خدا نابودش کنه .زندگیم رو خرا ...

نه متاسفانه ولی اگه همراه من / ایرانسل من (بستگی به اپراتور خطش داره) نصب داشته باشی میتونی ۳ ماه اخیر رو خودت دسترسی داشته باشی

اره عزیزم،کمکت کنه بتونه این بحران رو راحتر بگدرونی،همون ماشین هم بزنه،اختیار حقوقش دست خودت باشه،ال ...

الان خونه خودمون  هست و من هم قهر هستم .دو بار دیدمش و چنان کتکش زدم و بردراش تا حد مرگ کتکش زدن 

نه متاسفانه ولی اگه همراه من / ایرانسل من (بستگی به اپراتور خطش داره) نصب داشته باشی میتونی ۳ ماه اخ ...

یکبار ایرانسل من نصب کردم فقط کار کرد دو روز رو می یورد حالا به دختر بزرگم گفتم حتما نصب کنه ببینم می تونه پیداش کنه چون شمارش ایرانسله زنیکه

اخه شوهر لعنتیم خیلی بدجنس بوده که منو به یک هرزه فروخت و با بد دلیش منو نابود کرد این چند سال.اخه چ ...

اسی دنبال هر چیزو زیاد بگیری کش میاد به خاطر بچه هات فداکاری کن و گذشت

بهترینها نصیب من میشه 🌺

یکبار ایرانسل من نصب کردم فقط کار کرد دو روز رو می یورد حالا به دختر بزرگم گفتم حتما نصب کنه ببینم م ...

باید با شماره شوهرت نصب کنی ، دسترسی داری؟ چون موقع نصب ازتون کدی رو میخواد که به اون خط پیامک شده

الان خونه خودمون هست و من هم قهر هستم .دو بار دیدمش و چنان کتکش زدم و بردراش تا حد مرگ کتکش زدن

ان شالله خدا خودش دلت رو اروم کنه،فقط زرنگ باش ماشین و حقوق از چنگش در بیار،حداقل پشتوانه داشته باشی

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اسی دنبال هر چیزو زیاد بگیری کش میاد به خاطر بچه هات فداکاری کن و گذشت

خیلی سخته بخدا .آخه من چطور می تونم فراموش کنم اون گند کاریشون. اگه شکایت کنم ارتباط با زن شوهر دار چه جرمی داره ؟