2777
2789
عنوان

عجیب ترین چهره ای که امروز دیدم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 41 پست
جدیدا یه چیزی مد شده مثلا میخوان بگن ما روشن فکریم ، میگن زندگی بقیه به ما مربوط نیس من فقط خواستم ب ...

دقیقا

ولی اصلا اینطور نیست اتفاقا زندگی ادما به هم ربط داره، از وقتی که این همه نسبت به هم بی تفاوت شدیم ( منظورم توی همه ی زمینه هاس نه فقط یه چیز خاص، بد برداشت نکنید)

از اون موقع اینقدر زندگی توی این دنیا سخت شده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم یکی رو دیدم تقریبا همه عمل هایی که شما گفتید رو انجام داده بود خیلی قیافه اش زشت شده بود و خودش ...

اخه یه جوری میگه دخالت 

انگار رفتم جلوی اون خانمه گرفتم گفتم حق نداری فلان کارو رو صورتت انجام بدس

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید فقط با این کاراست که حالش خوب میشه و حس خوب میگیره من یه زن عمو دارم که هر ماه کل طلاهاش رو عوض میکنه و خودش میگه فقط با این کار حالم خوب میشه 

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
گل گفتیوقتی هممون داخل یه جامعه زندگی میکنیم قطعا کارها و رفتارامون رو همه چیز تاثیر میذارهاینا حرفه ...

دقیقااا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نميدونم من اينايي كه خيلي افراطي و اغراق شده عمل ميكنن ودلم براشون ميسوزه نه اينكه منظورم بد باشه ها ...

بنظرم یه نوع وسواس میگیرن 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
دخالت تو قیافه مردم با تاپیک فرق داره عزیزم ابنجا تاپیک میزنن که نظر بدن

منظور اسی قیافه نبود گلم

بله قیافه ی هرکی هرچقدر زشت باشه اصلااا به ما مربوط نیست

اسی داشت کار ایشون رو نقد میکرد

دقیقاولی اصلا اینطور نیست اتفاقا زندگی ادما به هم ربط داره، از وقتی که این همه نسبت به هم بی تفاوت ش ...

خیلیی وقته زندگی سخت شده 

اونجا که نمیتونی به کسی مهربونی کنی چون طرف ازت سو استفاده میکنه 

نمیتونی حرف دلت رو بزنی چون بی سیاستی محسوب میشه 

نمیتونی صادق باشی چون طرف پررو میشه 

همه چی سخت شده همه چییییی

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
خیلیی وقته زندگی سخت شده اونجا که نمیتونی به کسی مهربونی کنی چون طرف ازت سو استفاده میکنه نمیتونی حر ...

دقیقاا

یکی هرچقدر بی ادب و پرو باشه جرات نداری بگی بالا چشمت ابروعه، چون ۴ تا فحشم بار تو میکنه.

متاسفانه انتقاد پذیر نبستیم و همین باعث این وضعیت شده

بعضیاهم انقدرررر اعتماد بنفس ضعیفی دارن اینکارارو با خودشون میکنن بهوای دیده شدن ...یادمه واسه نامزدیم سالنی که رفتم همشون از دم اینجوری بودن نخصوصا صاحب سالن که نگم اصلاااا 

وقتی داشت میکاپم میکرد بهم گقت وقتی لباستو دراوردی با خودم گفتم چه پوستی داری (منظورش پوست بدنم بود) ....خوشبحالتتتت ،خوشبحال شوهرت ...میدونی این پوستت چه امتیازیه واست؟؟؟

یعنی با تمام عمل و پیکر تراشیا و ....و .... و......بازم غبطه ی پوست بدون لک یکی دیگه رو خورد ....چیزی که تا قبل اینکه بهم بگه اصلا بچشمم نیومده بود ....

بهش گفتم ماشالله شما که بهتر و به روز تر و خوشگلی ....گقت نه بابا اینهمه بخودم میرسم خاندان شوهرم بهم میگن عجوزه 

شوهرمم که نگم واست ....

اونجا فهمیدم تمام این بخود رسیدنای افراطی یه دلیلی داره ....داف ترین هم باشی بازم درگیر حرفای مادرشوهر و خواهرشوهری ....از دل اونا هم ماها خبر نداریم فقط ظاهرشونو میبینیم و قضاوت میکنیم ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

دقیقاایکی هرچقدر بی ادب و پرو باشه جرات نداری بگی بالا چشمت ابروعه، چون ۴ تا فحشم بار تو میکنه.متاسف ...

و خیلیی وقتا هم تعصبی برخورد میشه 

الان همین خانم که اومد گفت دخالت کردی 

من نمیدونم اینا دخالت رو چی تفسیر میکنن ؟!😂 

بخدا به هرکی بگی میخنده 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️