2777
2789

مگه دروغ،  تهمت،  ظلم،  خیانت و... همه جای دنیا تو ذات آدم ها بد نیست؟ 

یا محبت،  صداقت،  تلاش و کوشش و تعهد و مهربانی همه جای دنیا تو ذات ادم ها قشنگ نیست؟ 

اون دسته از ادمایی که بد رفتار میکنن و خودشون هم کار بد خودشون رو قبول دارند و یا اگه قبول ندارند دوس ندارند کسی ویژگیه بدنشونو بفهمه چون تو درونه خودشون از کارشون شرم دارند که پنهانش میکنن. این افراد رو کار ندارم چون خودشون خوب و بد رو قبول دارن. 

اما کسی که ظلم میکنه،  خیانت میکنه و...  و با افتخار هم از کارش تعریف میکنه و اصلا کار خودشو بد نمیدونه. 

این افراد مگه ذاتا خوب و بد رو نمیدونن؟  

ینی خوب و بدی وجود نداره همه ی این ویژگیا ساخته ی ذهنه ماست؟ 

یا ساخته ی ذاته ما؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان داشتم راجبش کتاب میخوندم 

نوشته بود تا بدی نباشه خوبی هم نیست 

پس مکمل همن 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ذهنيت اكثريت مهمتره

معمولا كسي كه ظلم ميكنه و دركل شخصيت منفي داره از سمت جامعه مورد قبول نيست و طرد ميشه

همين يعني ذات اكثريت خوبي رو ميخواد و ميپسنده و درست و غلط الان ديگه كاملا واضح و مشخصه

اين نظر منه

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
واقعیه، همه چیز این دنیا ب نظرم واقعیه

دقیقا 

ولی میگم پس چرا ذاته ما خوب و بد رو درک میکنه اما ذاته بعضی از آدم ها خوب و بد رو نمیدونه؟ 

مگه همه ی ادما از کودکی پاک نیستن؟ 

شایدم  ذات اونها هم اینو بهشون میگه ولی اونقدر دیگه غرق گناه و بدی شدن که دیگه ذاتشون حرفی نمیزنه 

ذهنيت اكثريت مهمترهمعمولا كسي كه ظلم ميكنه و دركل شخصيت منفي داره از سمت جامعه مورد قبول نيست و طرد ...

جواب سوالمو دقیقا فقطشما دادید گره های ذهنیمو باز کردید عالی بود این نظر 👏🏻👏🏻

دقیقا ولی میگم پس چرا ذاته ما خوب و بد رو درک میکنه اما ذاته بعضی از آدم ها خوب و بد رو نمیدونه؟ مگه ...

عزيزم باز نظرمو در اين مورد هم بگم

نه بنظرم همه ادمها از كودكي پاك نيستن

معمولا از ٣-٤ سالگى اخلاق و شخصيت خودشونو نشون ميدن

بعضي ادمها ذاتا وجدان ندارن ذاتا از همون اول دنبال زرنگ بازي و حق خوري هستن حتي تو بازي هاي كودكانه، بعدش تو مدرسه ميشن اون بچه ي شرور

ولي اينكه چرا اينجوريه رو منم نميدونم

شايد به قول دوستمون  اينطوري  ميشه كه خوبي هم معنا پيدا كنه..

من ادم خرافي نيستم اما به سفره و نون حروم و حلال خيلي اعتقاد دارم و تاثيرش روي ذات بچه هاي خانواده..

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼