2821
2789

فقط با دستور دکتر مصرف کن 

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تازه شروع کردم ب خوردن دکترم گفت باید ۱۰۰۰ عدد بخوری و دوره اشو تموم کنی

من یک ماه خوردم تری‌گلیسیرید خونم ۵۰ تا رفته بالا 

اگه قرار باشه شش ماه بخورم صد در صد کبدم نابود میشه

من یک ماه خوردم تری‌گلیسیرید خونم ۵۰ تا رفته بالا اگه قرار باشه شش ماه بخورم صد در صد کبدم نابود میش ...

برا منم ۶۰ تا نوشته 

گفته دوماه دیگه باز باید چکاب شی و تحت نظرم مصرف کنی 

حالا ببینیم چی میشه

برا منم ۶۰ تا نوشته گفته دوماه دیگه باز باید چکاب شی و تحت نظرم مصرف کنی حالا ببینیم چی میشه

حواست باشه فقط 

دکترای پوست اصلا براشون مهم نیست کبد و کلیت نابود بشع

2824
2823
2791
2779
2792